SriLanka Airlines se alatura Aliantei OneWorld

1 minute, 30 seconds Read

Compania aeriana SriLanka Airlines a anuntat printr-un comunicat de presa ca s-a alaturat Aliantei Globale OneWorld. Potrivit conducerii OneWorld, integrarea SkiLanka Airlines in cadrul aliantei se va face pana la finalul anului 2013. Incepand cu luna ianuarie 2014, zborurile SriLanka Airlines vor fi interconectate cu zborurile internationale ale altor companii membre ale aliantei.

Odata cu integratea in Alianta OneWorld, codurile zborurilor se vor schimba, iar SriLanka Airlines se va alinia codificarii implementate de companii asiatice precum Malaysia Airlines si S7Airlines. Potrivit comitetului OneWorld, SriLanka este compania aeriana care s-a extins cel mai mult in ultimii 3 ani. In prezent, SriLanka Airlines opereaza curse cu 21 de aeronave si a transportat in anul 2011 3.5 milioane de pasageri. De pe baza din Colombo, operatorul aeriana ruleaza curse catre 34 de destinatii din 22 de tari din regiuni precum: Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Dupa finalizarea procesului de integrare in OneWorld, operatorul aerian va avea un program de zbor conectat la baze aviatice importante din Hong Kong, Londra, Kuala Lumpur, Moscova si Tokyo. In plus, clientii SriLanka se vor putea alatura celor 24 de membri activi ai OneWorld, care beneficiaza de bilete de avion la preturi promotionale si de sistemul de plata bazat pe puncte bonus.

Conducerea SriLanka Airlines a declarat ca Alianta OneWorld va beneficia de trei noi zboruri care vor decola din India catre destinatiile Kochi, Tiruchirapalli si Thiruvananthapuram.

Seful executiv SriLanka, Nishantha Wickremasinghe, a declarat ca exista oportunitati de dezvoltare a programului de zbor la nivel mondial al Aliantei OneWorld, in special catre destinatii din Asia, iar operatorul aerian are resursele necesare pentru a face acest lucru.

Vezi si:  JetBlue anunta zboruri noi din Chicago catre San Juan

SriLanka este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International Bandaranaike. Infiintata in anul 1947, operatorul asiatic detine o baza aviatica importanta in Colombo. Pe data de 18 noiembrie 2012, Aeroportul International Mattala va deveni cea de-a treia baza SriLanka Airlines.

Sursa (http://ebiletedeavion.biz/)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.