Anunturile gratuite online din mediul romanesc

author
1 minute, 24 seconds Read

In ultimii 3 ani au aparut diverse siteuri de anunturi online pe piata din Romania, insa in ultimii 2 ani numarul acestora a explodat, iar in anul 2012 unele siteuri de anunturi online au inceput sa isi faca aparitia si in publicitatea offline, dar si pe micile ecrane, fiind acum cele mai vizitate si importante siteuri de anunturi din Romania.

Majoritatea siteurilor de anunturi online gratuite sau platite, pe care am avut ocazia sa navighez sunt siteuri ce nu ofera multe optiuni pentru a plasa un anunt cat mai la obiect sau de a cauta un produs sau serviciu cat mai la obiect.

Chiar si pe siteurile de „prestigiu” din aceasta categorie nu s-a facut efortul de a oferi utilizatorilor posibilitatea adaugarii sau cautarii cat mai precise a unui produs sau serviciu.

Eu sunt curios daca este vorba despre nepasare  sau s-a dovedid ca utilizatorii care doresc sa adauge un anunt doresc sa adauge acel anunt cat mai repede posibil,  deci sa nu completeze multe campuri ? Dar cei care cauta un anunt, nu vor sa il gaseasca cat mai repede si sa fie cat mai pe gustul lor ? Din aceasta batalie se pare ca a castigat cel care doreste sa adauge un anunt.

In acest context a luat nastere ideea noastra de a creea un site ce ofera multe optiuni specifice fiecarui domeniu la adaugarea unui anunt.

Asadar am oferit posibilitatea unui utilizator sa caute cat mai la obiect produsul dorit,  chiar daca cel care adauga anuntul online ii va lua cu 30  de secunde sau un minut mai mult decat in cazul altor siteuri, anuntul va fi mai bine expus persoanei interesate si va avea mai mult de casitigat,  adica vanzarea mai rapida a produsului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.