Directoarele de articole

1 minute, 30 seconds Read

Directoarele de articole, la fel ca si directoarele web, sunt deosebit de importante pentru obtinerea unor rezultate favorabile in lista afisata de motoarele de cautare, asadar in cele ce urmeaza voi incerca sa-ti expun cele mai mari greseli pe care le poti face din nestiinta.

In primul rand copierea unui text, integrala sau partiala, nu este deloc in avantajul tau atunci cand incerci o promovare a siteului tau prin astfel de directoare. Nimeni nu este de acord cu un continut duplicat, iar prin urmare Google penalizeaza foarte tare site-urile care copiaza textele din alte parti si apoi le prezinta ca fiind ale lui. Atunci cand iti introduci link-urile intr-un astfel de text copiat si il postezi pe un director de articole, practic iti limitezi singur succesul.

In al doilea rand trebuie sa ai grija pe care din cuvinte introduci link-ul. Aceasta este o tehnica foarte des utilizata si de foarte mare ajutor totodata, insa daca gresesti cuvintele cheie va deveni nefolositoare. De exemplu, sa zicem ca site-ul tau este optimizat pe vanzarea de smartphones, iar cuvintele cheie folosite de tine sunt smartphone si telefon inteligent. Textul tau, va trebui sa contina intr-o oarecare masura aceste cuvinte nedeformate si fiecare din ele sa contina link ce trimite catre site-ul tau – este chiar atat de usor.

Sunt multe alte tehnici de web design care sa te ajute sa-ti faci un site puternic, insa nu trebuie sa le neglijezi pe cele mai des folosite pentru ca, de multe ori, sunt cele mai eficiente dintre toate. Daca omiti inscrierea in directoarele web, inscrierea in directoarele de articole si nu faci nici un link exchange cu site-uri din domeniul tau s-ar putea ca toate celelalte incercari ale tale sa nu te scoata aproape niciodata in primele cautari, iar tu nu vei sti din ce cauza se intampla asta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.