Evolutia geamurilor termopan in tehnologie si decoratiuni

1
1 minute, 37 seconds Read

In ultimul deceniu lumea a avansat foarte mult in toate materiile, atat in tehnologie, cat si in sectorul de decoratiuni interioare si exterioare, deci si geamurile termopane au avansat foarte mult, fiind un real succes fata de geamurile simple. In ultimul timp aceste geamuri termopan domina piata, ele fiind pana acum cele mai bune atat calitativ, dar si cu un pret foarte avatanjos. Exista mai multe firme care vand aceste geamuri, asa ca va trebui sa va ganditi bine la ce firma sa apelati si fi cea mai buna solutie, materiala si financiara, pentru casa dumneavoastra. Diferenta intre geamurile de tip termopan si cele normale este ca termopanele nu fac schimb de temperatura intre mediul interior si cel exterior, fiind un lucru excelent pe timp de vara, pastrand frigul in casa, dar si pe timp de iarna, pastrand caldura in interior.

Foarte multa lume apeleaza in ultimul timp la astfel de geamuri pentru locuinta, birou, dar si pentru alte incaperi pentru ca aceste geamuri termopan sunt de mare utilitate oriunde le-ai pune. Aceste geamuri sunt compuse din doua foi de geam intre care gasiti un mediul gazos, predominant aer, dar se poate intampla sa gasiti si alt tip de gaz. Geamurile de tip termopane sunt preferate in defavoarea geamurile normale, pentru ca schimbul de caldura se realizeaza cel mai des la ferestre, care, de regula, ocupa aproximativ 10% dintr-o incapere, iar cu aceste geamuri schimbul de termeratura este stopat.

Exista destule firme pe piata din tara noastra care se ocupa cu astfel geamuri, dar trebui sa stiti sa le alegeti pe cele mai bune. Termopanele, de branduri diferite, prezinta diferente la calitatea geamului, grosimea profilului, culoare etc. Un alt lucru pe care ar trebui sa il faceti cand achizitionati astfel de geamuri este acela de a ii chema pe specialistii de la firma de tamplarie pentru a inspecta casa, sa isi faca o idee cam cum ar trebui sa fie geamul perfect pentru locuinta dumneavoastra.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.