Amenajare interioara: marile tendinte ale anului 2022

author
1 minute, 33 seconds Read

Anul 2021 tocmai ce s-a incheiat. Cu siguranta numeroase sunt persoanele interesate de tendintele in materie de amenajari interioare in 2022. Chiar daca noul an abia a inceput deja se stiu care vor fi tendintele, cele pe care le vom vedea peste tot, in toate casele si apartamentele si de care riscam sa ne “indragostim”. Iata cateva din principalele tendinte in amenajari interioare ale anului 2022.

Materiale brute

In urmatoarele luni, materialele brute si autentice vor fi inevitabile. Optiunile sunt variate deoarece poti alege din lemn masiv, otel, beton si piatra, exista de toate pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. In plus, aceste materiale se declina si pe mobile (mese, etajere sau scaune) dar si pe sol, pe pereti sau pe unele obiecte precum vaze sau statuete.

Marea reintoarcere a albastrului Klein in interioarele noastre

In 2022, o culoare va fi la moda. Este vorba despre albastru Klein care isi datoreaza numele creatorului sau, artistul francez Yves Klein. Magnetica si dinamica, aceasta culoare este ideala pentru a conferi caracter unei incaperi. Pentru a adopta aceasta culoare cel mai bine este sa alegi o canapea in aceasta culoare, un covor, un fotoliu sau un singur perete zugravit in aceasta culoare. In plus, este o culoare care se potriveste foarte bine cu alb, gri sau galben.

Simplitatea, cuvantul de ordine in acest nou an

O alta tendinta a anului 2022: minimalismul. Astfel, amenajarea interioara este debarasata de toate detaliile inutile. Insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne multumim cu strictul necesar. Trebuie sa ne reorganizam interiorul si sa mizam pe aranjat, depozitare, pentru o amenajare mai eficienta. Cu alte cuvinte, alegem mobile in linii epurate, practice si confortabile. Simple in aparenta, sunt deosebit de elegante si decorative.

O alta tendinta a anului 2022 este mix and match al culorilor dar si obiectele de decor XXL, perfecte pentru a decora o incapere.

Sursa: https://www.basika.fr/blog/decoration-interieure-les-grandes-tendances-pour-2022/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.