Lumanari confectionate si decorate manual

author
1 minute, 52 seconds Read

Lumanarile au aparut cu mult timp in urma, conform Bibliei lumanarile facute din grasimi animale s-au folosit si in templul regelui Solomon, in secolul al X-lea i.e.n, dar nu s-a stabilit momentul cand acestea au inceput sa fie folosite pentru prima data. Incet, incet oamenii au trecut de la confectionarea lumanarilor din seu-grasimea alba, solida, obtinuta de la bovinele de pe langa casa la lumanarile confectionate din ceara de albine. Acestea erau insa prea scumpe pentru oamenii de rand si de aceea timp de sute de ani folosirea lor a ramas rezervata ceremoniilor religioase.

Ioana’s candle shop a luat nastere din pasiunea mea pentru lumanari, pentru lucrurile unicate, personalizate si create manual cu multa rabdare si creativitate.Lumanarile sunt create manual, ceea ce le ofera farmec si unicitate iar aromele si culorile variate le ofera un aer special, potrivit celor mai frumoase momente. Ioana’s candle shop doreste sa produca lumanari unice in functie de dorinta fiecarui client si personalizate dupa dorintele acestuia

Cununia este un moment unic in viata unui om iar noi dorim ca lumanarile sa fie confectionate dupa dorinta fiecarui client in parte. Deasemenea pentru botez avem si o categorie de lumanari pictate manual cu diferite scene din desene. Deasemenea pe lumanari pot fi inscriptionate diferite mesaje, numele copilului sau numele mirilor.

Ioana’s candle shop va ofera o gama larga de lumanari pentru nunta, botez dar si lumanari decorative pentru realizarea unor atmosfere romantice si unice. Dinamica vietii zilelor noastre, stresul cotidian invocat de majoritatea dintre noi ne face de multe ori sa ne dorim sa evadam intr-o lume blanda si de vis care sa ne relaxeze si sa ne bucure simturile de care uitam in majoritatea timpului. Lumanarile decorative sunt un mijloc potrivit si la indemana oricui pentru crearea unei lumi de vacanta in ambianta propriei noastre case, pentru o relaxarea placuta alturi de cei dragi. Sarbatorile si momentele importante sunt marcate tot mai mult in stil elegant, apelandu-se la ambianta creata de lumanarile specifice momentului.

Vezi si:  Cum alegem cadourile pentru Craciun

Ioana’s candle shop doreste sa vina in intampinarea persoanelor care doresc ca totul sa fie perfect si unic in cele mai importante momente din viata lor dar si celor care doresc sa ofere cadouri speciale si deosebite celor dragi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.