Betonul in amenajarea gradinii

author
1 minute, 15 seconds Read

Pavajele din beton ne ofera o multitudine  de idei de amenajare personalizate si variate prin culoare, forma si tipuri de suprafete disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta spatiul exteriora. Betonul este un produs natural si este cel mai folosit produs in constructii la nivel mondial. Acest lucru se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si rezistentei deosebite de care acesta da dovada de fiecare data.

Astfel putem sa admiram chiar si astazi Pantheonul din Roma, zidit din beton acum mai bine de 2000 de ani.

Betonul semnifica de fapt o mixtura inteligenta din var, ciment si apa, iar  in functie de produsul final dorit, se adauga si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

La fabricarea produselor se adauga pentru fiecare sortiment in parte aditivi, care sa ridice puterea de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care ofera suprafetei amenajate un plus de naturalete.

Compozitia betonului este din materiale naturale, prezinta o dilatare redusa la caldura si se contracta aproape insesizabil la ierni grele.

Deasemenea, odata cu trecerea timpului, pavelele din beton isi formeaza patina, ceea ce duce la un aer mult mai pretios, dar si autentica, precum si senzatia ca betonul traieste.

Deasemenea, pavelele din beton sunt un material ecologic, convergent cu mediul inconjurator atat pe durata  productiei cat si a utilizarii sale, si se recicleaza foarte usor in totalitate.

Olimpiada Prod produce si comercializeaza pavele, pavaje, garduri si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Str. Fortului Nr. 31, Ilfov, Chitila-Rudeni Bucuresti Sector 6.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.