termohidroizolatii

Termohidroizolatii cu Europlastic

author
2 minutes, 29 seconds Read

termohidroizolatii

Lucrarile de termohidroizolatii reprezinta un process complex, in urma caruia constructiile sunt protejate de patrunderea apei, iar caldura din interior nu se pierde prin peretii exterior, pastrand astfel un confort ridicat. Principalul scop al lucrarilor de termohidroizolare este de a izola termic constructiile, dar acestea mai pot fi aplicate si ca decoratiuni, prin utilizarea unor solutii sub forma lichida.

Compania Europlastic va pune la dispozitie o gama larga de servicii de termohidroizolatii de cea mai buna calitate, servicii cu eficienta maxima si aplicate de specialisti in domeniu la un pret foarte bun.

Optand pentru lucrarile  de termohidrozolare cu Europlastic, aveti posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de termohidroizolatii. La fel ca si in cazul termoizolatiilor, aplicarea termohidroizolatiilor se poate face prin utilizarea vopselilor Thermo Top, care sunt o metoda performanta  si excelenta de aplicare a lucrarilor de termohidroizolatii . Printre avantajele pe care aceste  tipuri de aplicare le ofera sunt: capacitatea acesteia de a atrage razele soarelui, razele infrarosii, ceea ce confera o stare de confort interior chiar si in timpul verilor cele mai toride.. Mai mult de atat ele au si efect de hidroizolatii, cavand o rezistenta  foarte mare in fata  apei, prevenind aparitia mucegaiului si a igrasiei, iar aplicarea ei este destul de usor de efectuat, fie ca se foloseste trafaletul sau pistolul de aplicat. Mai mult de ata, aceasta metoda de de termohidroizolatie ofera si o imagine estetica placuta, prin varietatea de culori dintre care clientii nostrii pot sa aleaga in functie de preferinta fiecaruia.

 Aceste tipuri de termohidroizolatie pot fi realizate pe diverse forme de constructie, cum ar fi: caminele noastre, diverse spatii industriale, zone comerciale, acoperisuri, terase, parcari auto etc.

Vezi si:  Design interior sau arta de a amenaja o casa in stil clasic

Un alt procedeu de aplicarea  de aplicare a termohidroizolatiilor este realizarea acestora folosind spuma poliuretanica. Aplicarea acesteiaa este destul de avantajoasa, si garanteaza o termoizolatie perfecta, eficienta, cu rezistenta mare la temperaturiile ridicate si poate fi realizata pe orice tip de suprafata indiferent de materialul din carea acea zona este construita. Aplicarea acestor termohidroizolatii este usor de efectuat, intru-cat se realizeaza prin pulverizare si necesita un timp destul de scurt. Aplicarea prin pulverizare confera si posibilitatea de a folosi acest procedeu in diverse zone, chiar si in cele mai greu accesibile.

Termohidroizolatii cu Europlastic – beneficii

Realizarea sistemelor de termohidroizolatii cu Europlastic va ofera si oserei larga de avantaje, survenite din eficienta si durabilitatea acestor lucrari in timp. Unul dintre avantajele utilizarii acestui sistem de termoizolare este pastrarea unu confort termic ridicat in interiorul constructiei unde acesta a fost aplicat, orecum si protejarea suprafetei respective impotriva unor factori externi cu efecte nocive.

De altfel, serviciile de termohidroizolatii preintampina aparitia unor probleme legate de prezenta igrasiei sau a mucegaiului pe suprafata peretilor, mai ales in partea de jos a acestora si au un efect puternic impotriva deteriorarii acestora in timp la actiunea acestor factori cauzati de infiltrarea apei, in special.

Pentru cele mai bune servicii in materie de termohidroizolatii, personal profesionist si dornic sa va ofere sprijin precum si un pret excelent alege Europlastic

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.