Incarcator si baterie de laptop originale sau nu?

author
1 minute, 31 seconds Read

Se intampla uneori sa avem nevoie de un nou incarcator pentru laptop-urile Acer sau de o noua baterie, pentru ca laptopul nostru sa mearga ca la inceput. Dar exista mai multe caracteristici pe care trebuie sa le urmarim atunci cand vrem sa cumparam astfel de componente.

La ce sa te uiti pentru a alege incarcatorul Acer potrivit

Ca sa gasesti un incarcator potrivit pentru laptopul tau Acer, trebuie sa alegi unul din modelele de incarcatoare Acer care sa fie compatibil cu caracteristicile cerute de producatorul respectiv, cat si cu modelul de laptop pe care il ai.

Este foarte important sa avem in vedere mufa unui incarcator laptop Acer, aceasta trebuie sa fie aceeasi ca cea a vechiului incarcator pentru a fi compatibila cu laptopul.
De asemenea, voltajul incarcatorului trebuie sa se incadreze in cerintele producatorului Acer, cu o marja de 10%. Voltajul este precizat de catre producator pe spatele laptopului. Amperajul unui incarcator laptop Acer ar trebui sa fie mai mare sau egal cu cel al vechiului incarcator. Ar fi bine sa alegi un incarcator Acer original, pentru a nu avea probleme in viitor.

Alege corect bateria pentru laptop-ul tau Acer

Bateria unui laptop Acer nu este facuta pentru a rezista la nesfarsit, acestea sunt baterii de tip Litiu – Ion, ce au o durata de viata limitata, de 300-500 de cicluri de incarcare. De aceea, este normal ca acestea sa fie inlocuite dupa un anumit timp. Ideal ar fi sa optati pentru o baterie Acer originala, dar cu o putere mai mare decat cea a bateriei anterioare. In acest fel va puteti bucura mai mult timp de laptopul dumneavoastra fara a conecta incarcatorul.
O gama variata de incarcatoare si baterii de laptop Acer veti gasi pe site-ul ItPremium.ro! De aici puteti comanda simplu si rapid toate obiectele pentru laptop de care aveti nevoie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.