Pescuitul virtual, pentru oamenii fara posibilitati

1 minute, 42 seconds Read

Pescuitul a fost mereu o activitate foarte odihnitoare, care a evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Daca initial oamenii au pescuit pentru a obtine hrana pentru ei si pentru familiile lor, aceasta ocupatie a evoluat spre a fi o un hobby, o pasiune sau chiar un sport.

Din pacate, multa vreme pescuitul de orice fel nu a fost accesibil pentru toate lumea. Fie din cauza ca nu au o apa bogata in peste sau nu au resursele financiare necesare, nu toti oamenii pot pescui, cel putin nu in realitate. De aceea, ca intr-o veritabila societate informationala, acum putem pescui … virtual.

Asta pentru ca, printre miliardele de joculete online care exista, putem gasi destule jocuri de pescuit. Aceste jocuri nu au nevoie de o descriere prea lunga, intrucat scopul lor e, de cele mai multe ori, mai mult decat simplu: trebuie sa prinzi cat mai multi pesti, intr-un timp cat mai scurt si evitand eventualele obstacole care ti se ivesc in cale. Evident, gameplayul adica modul de joc difera de la o aplicatie la alta, pornind de la simpla miscare a cursorului, care controleaza undita, pana la moduri de joc mult mai complexe.

De asemenea exista jocuri minimaliste si altele cu o grafica dezvoltata, realiste, care iti dau impresia ca esti intr-adevar intr-o barca la marginea marii. In mod paradoxal, nu doar scolarii si prescolarii joaca online, ci si adultii in toata firea, pentru ca, precum toate jocurile, ele iti ofera ocazia sa te transpui intr-o alta lume si sa uiti, macar pentru cateva clipe, de stresul cotidian.

Intre aceste jocuri, exista unul care este demn de amintit, intrucat aduce in vedere o realitate cruda a marilor si oceanelor din ziua de astazi. De multe ori, atunci cand incerci sa prinzi un peste, dai fie peste bucati comasate de plastic si alte deseuri, sau de pesti morti din aceleasi cauze. Nu este tocmai una dintre cele mai relaxante imagini, dar este de apreciat faptul ca se atrage atentia asupra unei realitati din ce in ce mai prezente in ziua de astazi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.