Destinde atmosfera cu bancuri tari !

author
2 minutes, 49 seconds Read

Zi de zi devenim tot mai suparati si tot mai stresati. Se pare ca multi dintre noi au uitat sa rada si sa aprecieze lucrurile banale dar superbe din jurul lor. Este crucial sa stim cum sa ne traim viata, astfel cel mai bine ar fi, ca macar saptamanal sa iesim din zona noastra de confort si sa ne petrecem cu toti cunoscutii.

Este foarte important sa ne destindem, sa ne recreem si sa uitam de probleme iar cea mai usoara modalitate pentru a face asta e desigur, o desfatare ori o iesire in oras. Ce va impiedica sa participati la o petrecere? Nu mai tineti cont de ingrijorari si de probleme cel putin pentru o noapte si participati la una dintre desfatarile pe care le planuieste un prieten, ori de ce nu organizati chiar dumneavoastra una. Veti vedea cat de bine veti reusi sa socializati si sa comunicati!

Deasemenea, e recomandat ca la respectiva petrecere sa nu fie doar dansuri, mancare si alcool. Pentru a iesi din obisnuinta ati putea sa va apropiati mai mult de cei dragi, spunand bancuri. Glumele sunt pe placul oricui, deci un asemenea moment nu poate fi decat unul de nota maxima.

Bineinteles ca la o petrecere voia buna conduce, asadar in orice imprejurare cei care participa trebuie sa se simta special, sa se petreaca. Amuzamentul la o desfatare inseamna si imprejurari hazlii, imprejurari cand toti invitatii rad cot la cot.

Atunci cand povestim despre clipe hazlii trebuie sa povestim  cu certitudine si despre bancuri caci toate persoanele adora bancurile. De la cele mai linistite, pana la cele mai deocheate, bancurile sunt foarte bine primite in oricare situatie. O colectie cu bancuri foarte tari o gasim pe ParteaBuna.ro

Vezi si:  Stancuta

Pentru divertisment garantat nu trebuie sa lipseasca nici cele mai recente bancuri cu blonde sau glumele cu Ion si Maria, deja foarte cunoscute pentru umorul pur autohton.

Daca planuiti sa aduceti astfel de imprejurari la petrecerea voastra, in acest caz tot ce ar trebui sa faceti e sa descoperiti care e cel mai sarmant dintre invitati si sa il rugati sa organizeze un asemenea moment.

Desigur ca nu se vor spune doar bancuri seci, sau bancuri pe care toata lumea le stie, ci si bancuri tari deocheate . Glumele deocheate sunt recomandate in special daca media de varsta e peste 18 ani pentru a nu rusina persoane timide care nu s-ar simti confortabil la auzul acestor bancuri.

Pentru restul de participanti insa, rasul in hohote e garantat chiar si la bancurile extrem de indecente.

Pe langa persoana care va lua cuvantul si restul vor putea sa se afirme si sa spuna o gluma pe care au auzit-o recent. Se va crea o stare nemaipomenit de frumoasa, unita, in care toti participantii se vor simti special si se vor detasa de griji si de nereguli.

Daca vreti sa atrageti cat mai mult interes, optati sa spuneti doar glume noi, glume care nu sunt auzite de toti. Deasemenea, pentru un plus de amuzament, daca aveti indeajuns curaj si nu sunteti un caracter sensibil, spuneti cat mai multe glume indecente si vedeti cum se va implica si mai multa lume.  Glumele deocheate sunt de departe cele mai hazlii, astfel nu e necesar sa va rusinati.

Din sumarul de bancuri de zis la o petrecere insa pot face parte si bancurile cu Bula, glumele seci, bancurile cu  politicieni ori oameni ai legii.

Vezi si:  Care sunt cele mai cautate bancuri pe internet?

Astfel, distractia e garantata !

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.