Jocurile cu masini, o relaxare pentru toti

author
1 minute, 35 seconds Read

Jocurile cu masini de pe internet sunt  preferate de  copii , adolescenti , și chiar de maturi. Oamenii le joaca , incearca sa realizeze cat mai multe puncte si sa se intreaca cu altii de pe intreg globul pamantesc.
Ca si  in viata reala , jocurile de curse formeaza anumite abilitati  de a conduce, de a respecta anumite reguli. Adrenalina jucatorilor creste pe masura ce parcurg nivelele jocurilor si misiunea lor devine din ce in ce mai dificila.
In mediul online exista mai multe tipuri de jocuri de acest gen:

1 Jocurile  cu atv-uri , unde jucatorul trebuie sa treaca de obstacolele care apar la tot pasul si trebuie sa avanseze intr-un timp limitat la alt nivel

2. Jocurile de curse care pot fi jucate in 2 sau mai multi jucatori , unde copii incearca sa treaca linia de sosire si sa castige trofee.

3 Jocuri de tunning in care trebuie sa-ti personalizezi masina cu diferite elemente  si sa o faci sa arate cat mai cool.
4  Jocuri shooter din masina unde personajele trebuie sa traga in alte masini pentru a le distruge si  face cat mai multe puncte pe traseu.

Prin intermediul internetului oamenii pot accesa site-urile care contin si jocuri cu masini si se pot distra conducand aceste vehicule pe 4 roti prin diferite orase sau pot la fel de bine si sa participe la curse. Cursele de motociclete le ofera jucatorilor senzatii tari si adrenalina datorita vitezelor ametitoare pe care le pot atinge.
Cei care nu au obtinut permisul de conducere (pentru aceasta categorie de vehicule si anume B), pentru ca nu au varsta necesara sau pentru ca au picat examenul auto, pot exersa pe internet diferite manevre cu masini, manevre necesare pentru a obtine permisul.

Vezi si:  Unele din cele mai vandute jocuri PC

Jocurile cu masini  sunt , de departe, una dintre cele mai jucate jocuri online, de oameni de toate varstele si se gasesc pe toate siturile. Jocuri cu masini 2014 sunt create si duse de perfectiune si dezvoltatorii  flash si distribuite pe mii de situri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.