Jocuri cu atv

2
1 minute, 16 seconds Read

Jocurile cu atv reprezinta una dintre cele mai noi categorii de jocuri online, ce a aparut datorita cererii de jocuri destinate iubitorilor de off-road. Aceste jocuri cu atv au datoria de a suplimenta jocurile de motocross, in mare parte fiind vorba despre aceleasi trasee, si aceleasi cerinte, doar vehiculele fiind schimbate.

Este bine de stiut ca jocurile cu atv au ajuns sa fie una dintre cele mai cautate categorii de jocuri ce pot fi jucate gratuit, online, fara a necesita descarcarea pe computer. Sunt simplu de jucat si ajuta mult la formarea reflexelor, datorita faptului ca la fiecare saritura trebuie sa iti mentii echilibrul pentru a nu te rostogoli. Putem spune astfel, ca sunt niste jocuri care iti testeaza limitele si indemanarea de pilot.

Cele mai frumoase, dupa parerea mea sunt jocurile cu atv 4×4, acestea fiind si cele mai puternice atv-uri. In jocurile cu atv 4×4 trebuie sa treci peste obstacole mult mai mari decat in celelalte jocuri, sa treci prin noroaie si nisipuri unde un atv obisnuit nu ar face fata. Spun eu, ca acestea sunt atv-urile extreme, pentru piloti adevarati.

Mai imi place foarte mult categoria de jocuri cu atv pe zapada, unde, nu oricine ajunge la linia de finish. Ca si in viata reala, pe suprafetele alunecoase este mult mai greu sa conduci, intrucat aderenta cauciucurilor nu este aceeasi ca si pe asfalt sau alte suprafete uscate. Trebuie, astfel, sa-ti dovedesti indemanarea si priceperea si sa nu accidentezi atv-ul, altfel nu vei ajunge la finish sau nu vei acumula un punctaj mare.

Similar Posts

2 Comments

  1. Jocuri cu atv says:

    […] in acest domeniu se includ si jocurile de intrecere cu atv, unde puteti face curse si puteti fi cel mai tare dintre toti concurentii facand diferite […]

  2. Jocuri cu atv, un nou sport extrem says:

    […] si quad-uri si atv-urile obisnuite create pentru a explora padurea si muntii. In cele mai multe jocuri cu atv-uri sunt folosite […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.