Iesi din monotonie cu ajutorul bancurilor tari !

author
2 minutes, 36 seconds Read

Glumele au infatisat dintotdeauna o metoda prin care cei din audienta se destind si patrund intr-o atmosfera de destindere.  E necesar ca periodic sa ne luam un ragaz cand sa participam la o desfatare, fie ea obisnuita cu dansuri, fie una mai deosebita, o desfatare cu karaoke si cu bancuri ori clipe de stand-up comedy.

Participati la o petrecere sau planuiti una!

Nimic nu poate fi mai reusit decat o reuniune la un restaurant pe care obisnuiati sa il frecventati si in trecut, o intrunire in care sa va bucurati de melodiile preferate, sa dialogati in legatura cu ce ati mai patit . Deasemenea, la o asemenea de intrunire, pentru a va inveseli indrazniti sa spuneti si povestiri amuzante deoarece acestea sunt pe placul oricui. Daca va aflati numai printre prieteni apropiati, cu simtul umorului indrazniti sa spuneti in deosebit glume indecente care sunt intr-adevar nostime.

In cazul in care va doriti ca de la aceasta desfatare toata lumea sa plece multumita, atunci puteti sa le transmiteti la toti din timp in legatura cu ce se va intampla la aceasta petrecere pentru a nu ii lua prin surprindere si a fi nepregatiti. Astfel, toata lumea poate sa se pregateasca de acasa, cu o melodie consacrata pentru karaoke sau cu cele mai deosebite glume pentru a va destinde.

De unde sa ne inspiram cu glume ?

Gasim in acest moment pe internet zeci si sute de bancuri unul mai hazliu ca celalalt. Printr-o obisnuita cautare in google.ro dupa bancuri tari ori bancuri bune vom gasi zeci de site-uri pline cu bancuri. Unele dintre acestea le-au selectionat pe cele mai comice bancuri dintre cele mai comune genuri de bancuri: bancuri cu politisti, bancuri deocheate, bancuri cu scotieni, bancuri seci si lista poate continua. O lista cu unele dintre cele mai tari bancuri deocheate o gasiti pe http://www.parteabuna.ro/bancuri/deocheate/

Dealtfel exista si categorii specifice autohtone care fac impresie cu orice ocazie, printre care cele mai comune ar fi cele cu tarani, cu Gheorghe sau cu Ion si Maria.

Ce glume ar trebui spuse la o asemenea de petrecere?

Ei bine, inainte de toate glumele clasice, cu Bula. Dealtfel, nu ar trebui sa le omitem nici de cele cu brunete, cu oameni ai legii ori cu politicieni insa acestea trebuie spuse doar in momentul cand veti stii cu siguranta ca nimeni nu se va simti jignit.

In caz ca atmosfera devine din ce in ce mai deschisa, in acest caz optati in special in a spune povestiri amuzante deocheate, intrucat acestea vor incanta cu certitudine interesul tuturor persoanelor de acolo. Bancurile deocheate sunt foarte hilare, insa cel care le zice ar fi potrivit sa aiba destul de multa stapanire de sine caci pot exista si cuvinte mai putin comune ori chiar stanjenitoare. Dar cu siguranta bancurile deocheate vor face senzatie si vor aduce hohote de ras.

Nu ezitati sa onorati oricare invitatie sau sa planificati chiar dumneavoastra  cateva astfel de petreceri. Totul va fi doar in favoarea dumneavoastra, asadar de ce sa nu experimentati? Veti uita de griji si va veti incarca acumulatorii spre o noua perioada in cotidian! Asadar, ce asteptati ?

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.