Jocurile cu zombi, jocuri inficosatoare dar distractive

2 minutes, 2 seconds Read

In zilele de azi, jocurile cu zombi sunt tot mai cautate pe internet de oameni de toate varstele, de la copii mici la copii mai mari, chiar si adulti. Cele mai multe dintre aceste jocuri zombi au la baza lupta clasica pentru supravietuire. Aceste jocuri cu zombi, nu aduc inovatii substantiale in domeniu, dar putem ignora acest lucru. Regulile jocurilor sunt de obicei simple, insa au diferite nivele de dificultate la care poti trece doar daca invingi in batalie adunand puncte. Regulile jocului sunt de obicei simple. Incerci sa te aperi cu tot arsenalul de arme pe care il ai la dispozitie, atunci cand intalnesti tot felul de creaturi ciudate. Ajungi in lumi infricosatoare din care trebuie sa te salvezi, fiind atent la tot felul de capcane, dar si la indiciile folositoare pentru a-ti face misiunea mi usoara. Uneori esti singur in fata armatei de zombi si trebuie neaparat sa faci fata situatiei. Cand cetele primitive de zombi vin spre tine, fuga nu este o solutie. Singura cale este sa te lupti si sa ii elimini. Pentru asta, dispui de arme de distrugere in masa.

Sunt jocuri de actiune, care au scopul de a anihila miscarile concurentului, fara a-i da posibilitatea de a face si el la fel si de a rezista mai mult decat dusmanul. Deasemenea, trebuie sa ai grija sa nu te distrugi chiar pe tine. Sunt jocuri cu impuscaturi, cu lansari, sau multiplayer. In unele trebuie sa colaborezi cu alti jucatori pentru a invinge asaltul zombilor. Pentru asta iti trebuie atentie, indemanare, viteza si reflexe, deoarece trebuie sa utilizezi mai multe combinatii de comenzi intr-un timp relativ scurt. Trebuie sa iti ghidezi personajele si sa beneficiezi de trucurile pe care le ai la indemana. Sunt jocuri captivante si pline de aventura, care nu te lasa sa te plictisesti. Ai parte de experiente deosebite, in lumi exotice, cu fel de fel de creaturi straine, infricosatoare. Nu sunt jocuri dificile, dar trebuie sa te lupti cu creaturi inspaimantatoare, iesite din morminte, pe care prezenta ta le deranjeaza. Fetele lor iti dau fiori, dar intr-un mod ciudat, aceasta senzatie ni se pare placuta. Ai parte de senzatii tari cand intalnesti cadavre mergatoare, pentru ca nimic nu imbina mai frumos panica si amuzamentul, decat un joc cu zombi.

Vezi si:  Sahul - unul dintre cele mai jucate jocuri

S-au dezvoltat foarte multe tipuri de jocuri cu zombi, printre care sunt si jocurile horror, in care vei asista la multe scene de violenta in care mor foarte multe personaje.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.