Suprafetele multisporting

1 minute, 29 seconds Read

Dupa cum era de asteptat, a fost creata si o alternativa de mijloc a gazonului sintetic specializat pe anumite arii sportive, sau sporturi in particular. Asa numitele suprafete multisporting sunt o alternativa fiabila pentru a ingloba o arie variata de sporturi, majoritatea beneficiarilor nefiind institutii care practica un anumit sport profesionist, deschizandu-se, deci, spre marea masa de cumparatori. Facilitand accesul oricui spre practicarea, din hobby, a unui sport la niste standarde ridicate.

Oferta afisata pe site-ul gazonartificial.ro fiind si in acest caz foarte variata. Oferind chiar, la fiecare inaltime diferita a firului de iarba, indicatii cu privire la domeniul in care ar trebui utilizata iarba sintetica. Astfel pentru inaltimea de 15 si 25 de MM a firului este indicata utilizarea acestuia pentru amenajarea de spatii de joaca pentru copii, pe langa prima obtiune, de multisporting. Apoi la 17 MM este indicata practicarea hockey-ului, terenul avand o finete foarte mare, toate aceste lucruri fiind prezentate in fisele tehnice afisate pe site in cazul fiecarui tip prezentat de acesta.

Gazonul artificial de tip multisporting este o alternativa mai economica la care apeleaza institutiile de invatamant, autoritatile locale sau persoane cu baze sportive deschise publicului. Datorita practicarii pe suprafetele lor a mai multor sporturi se compenseaza si o lipsa de spatiu sau de terenuri la nivelul unei scoli sau liceu. De aemeni daca ne gandim la competitiile interliceale, dar si la placerea unei ore de sport, nu trebuie sa ignoram aportul calitativ pe care peluza sintetica il poate oferi acestora, cand majoritatea sunt desfasurate pe beton sau asfalt.

O usoara problema o reprezinta marcajul, fiind greu de trasat liniatura pentru mai mult de doua sporturi, acestea intersectandu-se. Insa datorita culorilor diferite de marcare se pot gasi solutii destul de facil, facandu-se observabila marcarea si pentru un ochi mai putin format in aceasta privinta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.