Alegerea unei tablete Android

1 minute, 48 seconds Read

Evolutia tehnologica a ultimilor ani, cu precadere cea din domeniul IT, ne-a dus in situatia de a face fata cu greu fluxului enorm de informatie ce vine odata cu ultimele noutati din domeniu.
Daca acum ceva timp oricine putea sa configureze un sistem de calcul sau sa alega un laptop, acum lucrurile s-au complicat, mai ales dupa ce au aparut pe piata dispozitive noi, asa cum sunt tabletele PC.
Acestea, desi initial nu si-au justificat utilitatea, fiind in fapt niste telefoane mai mari, au evoluat rapid si au acumulat tot mai multa putere de calcul si tot mai multe facilitati, astfel incat acum sunt un combatant serios pe piata IT din Romania si din lume.
Alegerea unei tablete Android este cu atat mai dificila si datorita faptului ca in momentul de fata nu exista standarde clare din punct de vedere hardware dar si datorita numarului mare de procesoare ce sunt folosite pentru aceste dispozitive.
Astfel, este necesara o documentare temeinica inainte de achizitionarea unui astfel de produs.

De ce se tine cont la achizitionarea unei tablete?

  • In primul rand se va tine cont de bugetul alocat. Nimeni nu poate cheltui mai mult decat are. Astfel, fiecare dintre noi trebuie sa facem cea mai buna alegere pentru bugetul de care dispunem. Mereu ni se va spune ca este cave mai bun dar putin mai scump si chiar asa este. dar atunci cand trebuie sa te incadrezi intr-un buget trebuie sa fii dispus sa faci si cateva mici compromisuri.
  • In al doilea rand se va tine cont de specificatiile hardware. Daca veti face o analiza a pietei veti observa ca pe piata sunt foarte multe exemple de tablete bune care au pretul mai mic decat altele care sunt inferioare din toate punctele de vedere (hardware si software).

In cazul in care optati pentru o tableta low-cost, atentia trebuie sa fie mult mai mare, datorita stereotipurilor folosite de cometcianti pentru promovarea acestor produse.

Din aceasta cauza, o buna cunoastere a principalelor caracteristici ale tabletelor va poate ajuta sa faceti o alegere mai buna.

Despre toate astea, si mult mai mult, puteti afla vizitand unul dintre primele site-uri din Romania, dedicat tabletelor PC, pctablet.ro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.