Statiunea Jupiter pare ca va devenii neincapatoare in acest sezon!

1 minute, 40 seconds Read

 

Chiar daca mai sunt aproximativ 2 luni pana in iunie , cand majoritatea romanilor incep sa-si croiasca drum catre statiunile estivale, conform unui comuniucat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, peste 50.000 de romanii si-au achizitionat pachete turistice de cazare pentru perioada estivala 2013. Printre statiunile preferate de catre acestia, se afla surprinzator, statiunea Jupiter. De ce spun surprinzator? Pai, cred ca stiti si voi ca in ultimii ani , din pacate, statiunile din sudul litoralului nu au mai fost deloc solicitate de catre turisti, sau mai bine spus, au fost prea putin solicitate de turisti, datorita starii deplorabile in care se aflau. La initiativa primarului orasului Mangalia insa, acestea au suferit cateva modificari si imbunatatiri. Se pare ca munca depusa de catre autoritati a avut si consecinte, placute de acesta data. Multi mai multi romanii au ales ca in vara 2013 sa-si petreaca sejurul in statiunea Jupiter.

Daca te numeri printre turistii care isi doresc o vacanta la mare lipsita de galagie si aglomeratie, si deci clar nu vrei sa o petreci in Mamaia, iti recomand sa arunci o privire catre ofertele de cazare Jupiter deoarece statiunea este destinatia perfecta pentru cei care cauta sa petreaca o vacanta relaxanta si odihnitoare. Prin intermediul agentiilor de turism, sau si mai simplu, cu ajutorul internetului, iti potri rezerva locul de cazare in statiune la unitatea turistica preferata. Datorita faptului ca mai sunt aproape 2 luni pana la sosirea verii, tarifele sunt foarte avantajoase, reduse cu pana 40% si poti beneficia si de alte discount-uri datorita faptului ca iti rezervi locul din timp! Suna bine nu? Poti petrece o vacanta in mijlocul verii la jumatate de pret fata de cei care isi rezerva locul cu 1 saptamana sau 2 inainte, dar asta doar daca o faci din timp, inainte de sosirea sezonului estival.

Vezi si:  Esti dornic sa petreci o vacanta odihnitoare?! Murighiol este destinatia pe care o cauti!

Ne bucuram ca autoritatile si-au indreptat in sfarsit atentia si catre statiunile din sudul litoralului si au inceput sa aibe grija de aspectul lor dar si mai mult ne bucuram de faptul ca romanii mai dau o sansa turismului romanesc!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.