Un sejur in Cuba poate fi o vacanta de neuitat

author
1 minute, 49 seconds Read

Insulele din Caraibe atrag mii de turisti din toata lumea. Un sejur Cuba ofera posibilitatea turistilor sa descopere cele mai importante atractii turistice exotice oferite de catre cea mai mare insula din Marea Caraibelor. Agentiile de turism ofera pachete de servicii turistice pe tot parcursul anului create in functie de preferintele turistilor.

Perioada ideala pentru un sejur Cuba este intre lunile decembrie – aprilie. Vizitatorii care doresc sa evite temperatura incendiara pot opta pentru o vacanta in perioada mai – octombrie, in sezonul ploios. Temperaturile variaza intre 21-27°C in functie de anotimpuri. Cei care doresc sa descopere experienta unica oferita de plaja cu nisip alb, de palmieri si de hotelurile luxoase pot opta pentru un sejur Cuba oferit la un pret avantajos. Varadero este cea mai celebra asezare vizitata de sute de turisti in fiecare an.

Un sejur in Cuba este chiar o vacanta de neuitat

Cluburile, restaurantele respectiv plaja fabuloasa garanteaza buna dispozitie a vizitatorilor. Golfurile spectaculoase, stancile de corali si temperatura tropicala sunt cele mai importante atuuri ale acestei tari. Optati pentru un sejur Cuba relaxant sau vizitati capitala, Havana pentru a descoperi o cultura noua prin monumentele istorice si cladirile importante din punct de vedere cultural precum: John Lennon Park, Catedrala San Cristobal, Muzeul Revolutiei, El Malecon, Havana Club sau Casa de Musica.

Inainte de a alege o destinatie in aceasta tara este recomandat sa aflati mai multe informatii despre cele trei regiuni principale ale Cubei. Cuba de est, de vest respectiv Cuba centrala sunt regiunile in care agentiile de turism ofera pachete turistice pentru un sejur Cuba. De asemenea, este foarte important sa aflati mai multe detalii legate de atractiile turistice oferite de orase precum: Pinar del Rio, Trinidad, Santa Clara, Varadero sau Santiago de Cuba.Cazarea in hotelurile luxoase va ilustra amabilitatea locatarilor respectiv calitatea serviciilor turistice.

Vezi si:  Traditiile bulgarilor, un motiv pentru care ai petrece o vacanta de iarna pe meleaguri bulgaresti

Un sejur Cuba este solutia perfecta pentru a combina cateva zile de relaxare in statiunea cea mai cunoscuta Varadero cu cateva zile de relaxare activa petrecuta in capitala tarii, Havana. Turistii straini vor fi incantati sa descopere experienta unica oferita de excursiile optionale in diferite orase precum Trinidad sau Cienfuegos.

Un sejur Cuba bine organizat ofera posibilitatea turistilor sa scape de problemele zilnice.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.