Cazare in Predeal

1 minute, 7 seconds Read

Daca iubiti muntele, cu siguranta iubiti si Predalul, statiunea montana situata la cea mai mare altitudine din tara noastra, mai exact la aproximativ 1100 de metri altitudine (1060). 

Predealul este situat pe Valea Prahovei, chiar langa trecatoarea care poarta acelasi nume. Daca sunteti in cautarea unui loc de cazare, pe site-ul predealcazare.ro veti gasi o multime de modalitati de cazare, adecvate pentru toate gusturile.

Predealul se afla in apropierea mai multor orase, fiind un punct de plecare ideal pentru cei care doresc sa exploreze Valea Prahovei. In sudul Predealului se afla statiunea montana Azuga, in partea de S-V se afla orasul Busteni, in nord Brasovul, iar in N-V  se afla orasul Rasnov. Predealul este strabatut de 2 drumuri nationale, adica DN1 si DN73A.

Statiunea Predeal ofera pe langa peisajele incredibile, posibilitatea de a-ti reincarca bateriile respirand aer curat, departe de agitatia citadina. Predealul reprezinta o atractie majora numai prin prisma faptului ca ofera posibilitatea practicarii sporturilor de iarna. Se poate schia pe 5 partii, ideale atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii avansati. Predealul ofera 5 partii amenajate la standarde internationale, dotate cu telescaun si teleschi, unde iubitorii sporturilor de iarna se pot desfasura in voie.

Printre obiectivele turistice ale acestei zone se numara Manastirea Predeal, cat si cimitirul legionar, situat in spatele manastirii, vila Maresalului Antonescu aflata in zona Cioplea a statiunii, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.