sfaturi pentru primul zbor cu avionul

Primul zbor cu avionul – cât de ușor putem trece peste el!

author
1 minute, 58 seconds Read

sfaturi pentru primul zbor cu avionul
Mai întâi vă spun că-mi place foarte mult să zbor cu avionul visit homepage. Și îmi va plăcea întotdeauna acea senzație de gol în stomac pe care o simt atunci când avionul se ridică de pe sol accelerând puternic. Mă simt asemenea unui copil care abia așteaptă noi surprize din partea jucăriei cu care s-a împrietenit. Dar dincolo de ceea ce-mi place ar trebui să vă spun câteva lucruri legate de ce ar trebui să faceți atunci când sunteți prima dată cu avionul.

Avionul mă poate aștepta, dacă se întâmplă să întârzii?

Avionul nu este un taxi, ar trebui să înțelegeți de la început. Nu așteaptă pe nimeni niciodată. Are un culoar de zbor care “trece pe verde” doar câteva minute, timp în care avionul decolează. Mai ales în aeroporturile aglomerate e foarte greu de găsit un alt interval orar de decolare dacă cumva un avion a ratat decolarea programată. Pe de altă parte, dacă sunteți la primul zbor cu avionul e bine să veniți cu cel puțin o oră mai devreme pentru a vă familiariza cu aeroportul, cu porțile de intrare și cu check-in-ul.
Chiar eu am trecut prin momente delicate atunci când am zburat prima dată cu avionul deoarece nu înțelegeam de ce anume trebuie să fac check-in. Nu e suficient să mă urc în avion, să arăt biletul și să zbor? Iată că nu!

Primul zbor cu avionul sfaturi suplimentare

Ia-ți cu tine o carte de citit, o tabletă cu câteva filme sau orice instrument cu care petreci timpul mai ușor. E frumos să te uiti pe geam, dacă ai loc la geam însă odată ajuns deasupra norilor e foarte puțin probabil să mai vezi altceva decât soare și albastrul cerului.
Ai grijă la centura de siguranță. Nu trebuie să fii curios pentru a afla ce se întâmplă dacă la aterizare nu ai centura de sigurață pusă. Cu ușurință poți zbura printre scaune!
Și dacă tot e primul zbor cu avionul, ia-ți un aparat foto cu care să fotografiezi prima ta astfel de călătorie. Cu siguranță, la vederea pozelor o să-ți umpli sufletul de nostalgia timpului care zboară asemenea unui avion.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.