Este tastatura un criteriu atunci cand iti cumperi un laptop nou?

author
1 minute, 32 seconds Read

Achizitionarea unui laptop nou este o decizie destul de importanta, mai ales ca preturile gadgeturilor nu sunt tocmai mici, atunci cand iti doresti un lucru de calitate. Iar tastatura laptopului devine un element foarte important, alaturi de criteriile de performanta, atunci cand trebuie sa alegi intre mai multe modele.

Oferta pietei este foarte generoasa si trebuie sa te asiguri ca in momentul in care decizi sa cheltui o suma mare de bani pentru achizitionarea unui computer portabil, acesta indeplineste toate conditiile pentru a-ti face munca mai usoara si mai placuta.

De aceea, performanta este, fara doar si poate, criteriul decisiv care iti poate influenta decizia atunci cand alegi un laptop nou. Aici se incadreaza performantele procesorului, ale placii video, capacitatea memoriei, compatibilitatea cu programele si aplicatiile desktop pe care le folosesti in mod constant.

Insa atunci cand vine vorba de design si de usurinta in manipulare, tastatura laptopului este cea care te poate ajuta sa decizi daca vei investi sau nu in dispozitiv. Aceasta trebuie, in primul rand, sa corespunda dimensiunilor si pozitiei cu care esti obisnuit, dar si sa aiba tastele dispuse intr-o ordine familiara. Tastaturile laptopurilor sunt construite fie dupa modelul european, fie dupa cel al Statelor Unite. Daca pana acum ai lucrat cu o tastatura europeana, iti va fi mult mai usor sa alegi una similara.

Designul este si el important, mai ales daca iti folosesti laptopul in prezentari si altfel de actiuni publice. Asigura-te ca tastatura este usor de curatat si de intretinut, in cazul in care utilizezi dispozitivul intr-un mediu profesional. De altfel, in ceea ce priveste cromatica si materialele din care este confectionat laptopul raman la latitudinea fiecarui cumparator, insa nu fara a tine cont de rezistenta la socuri a materialelor si a vopselurilor folosite. In ceea ce priveste culorile, sunt preferabile cele in tonuri neutre sau sobre in mediul profesional.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.