laptopstrong

Situatii cand iti trebuie un incarcator laptop nou

2 minutes, 3 seconds Read

Sau de ce cumpara oamenii incarcatoare de laptop atat de des? Noi avem mai multe raspunsuri posibile? In ce situatie va gasiti dumneavoastra? Indiferent de raspuns va asteptam pe site la laptopstrong.ro pentru a comanda usor incarcator laptop pentru orice model.

Cel mai adesea cei care cumpara un incarcator nou fac acest lucru pentru ca incarcatorul cel vechi s-a defectat. E clar, fara incarcator nu poti folosi laptopul. Daca vechiul incarcator este defect acesta nu va mai incarca deloc bateria sau o va incarca aleatoriul. In acest caz ar trebui sa mergeti la un service de laptopuri si sa va asigurati ca intr-adevar incarcatorul este cu probleme si nu mufa de pe laptop, pentru ca exista situatii cand mufa este rupta sau nefunctionala, iar incarcatorul este ok. Daca ati ajuns la concluzia ca incarcatorul a murit, e clar, va trebuie unul nou.

Chiar daca incarcatorul nu este atat de mic, el poate fi pierdut intr-un hotel, intr-o deplasare sau poate fi furat dintr-o masina. Desi acestea sunt situatii mai rare, ele se pot intampla, iar posesorul poate privi partea buna a lucrurilor: nu a pierdut laptopul cu pozele si documentele personale. Va cumpara un incarcator  de laptop nou si va putea folosi laptopul in continuare ca si pana atunci.

Dar exista persoane care cumpara un incarcator de laptop nu pentru ca li s-a stricat cel vechi sau pentru ca l-au pierdut, ci pentru ca isi dau seama ca este foarte comod sa aiba doua incarcatoare, avand in vedere stilul de viata pe care il au. Avand doua incarcatoare, inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji sa luati incarcatorul dupa dumneavoastra cand plecati cu laptop. Nu trebuie sa-l tot conectati si sa-l scoateti din priza. Puteti tine unul acasa si unul in masina sau la birou. Avand in vedere ca unele alimentatoare au preturi acceptabile, cumpararea unui incarcator suplimentar nu poate fi vazuta ca o cheltuiala foarte mare.

Vezi si:  Sfaturi pentru cumpararea unei imprimante

Site-uri de profil sunt pline cu anunturi de laptopuri second hand care se vand la preturi extrem de mici. Sunteti curiosi daca exista cumparatori pentru ele? Ei bine, da. Sunt persoane care se pricel la asamblari de laptopuri si care pot recunoaste o ocazie unica de a cumpara un laptop la un pret foarte mic. Unele din acestea se pot vinde fara incarcator sau fara alte piese (baterii, display, tastatura etc). Daca laptopul este functional in rest, noul proprietar poate cumpara incarcator nou sau alte piese pentru a repune pe picioare acel laptop.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.