Reumplere cartuse in Brasov si servicii asemanatoare

author
1 minute, 36 seconds Read

Eu am si acum o imprimanta acasa pe care o tin mai mult de bibelou. Cand am cumparat-o stiu ca am dat ceva bani pe ea, iar acum, la jumatate din banii care i-am dat atunci pot sa imi cumpar una mult mai buna.

imprimanta-modernaCeea ce vreu sa spun este: Stiti de ce stau cu imprimanta bibelou? Pentru ca este destul de costisitor sa cumpar cartuse noi..de asta! : ) Mai e si chestia ca nu am nevoie zi de zi de imprimanta, de scos tot felul de foi si proiecte de pe net. Tocmai de aceea, pot sa zic ca mi-am cam luat teapa cu imprimanta. Pe langa asta, daca trebuie sa scot ceva color, imprimanta de acasa nu scoate nicidecum la aceeasi claritate ca o imprimanta de la un centru de copiere profesional.

Pana de curand nu am mai folosit imprimanta deloc, insa acum cateva luni cand am fost in Brasov la un var de-al meu am aflat ca aceste cartuse de imprimanta sunt reincarcabile. Iar pretul pentru reincarcarea unui cartus este de vreo 3 ori mai mic decat cumpararea unui cartus de imprimanta nou. El si-a reincarcat cartusele(cel color si cel negru) la RefillPedia din Brasov. RefillPedia este de fapt un centru de copiere ce ofera fel si fel de servicii pentru clientii de sub Tampa.

RefillPedia este un centru de copiere modern ce se promoveaza destul de intens si online. Tocmai de aceea au si un site de prezentare pentru serviciile de reumplere cartuse Brasov: http://www.refillpedia.ro . Aici ni se explica avantajele care le avem daca apelam la serviciile de reincarcare ale cartuselor de imprimanta, cat si diverse informatii din domeniu, precum: de cate ori se poate reincarca un cartus, care este diferenta dintre cartuse laser si cartuse inkjet, preturi etc.

Vezi si:  NOU! Lampi cu leduri – iluminat inteligent

Cu alte cuvinte, daca esti din Brasov si ai nevoie de serviciile unui centru de copiere sau de reumplerea cartuselor de imprimanta, atunci RefillPedia este solutia!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.