De ce este reumplerea cartuselor eficienta?!

author
1 minute, 44 seconds Read

Daca ai un serviciu care presupune folosirea intensa a imprimantei, atunci si intretinerea acesteia poate fi destul de scumpa, fiind nevoit sa cumperi cartuse de imprimanta si tot felul de accesorii in mod constant. Cea mai buna solutie pentru a economisi ceva bani pe termen lung este sa iti gasesti un furnizor ieftin si bun pentru cartuse noi de imprimanta sau un furnizor bun pentru reumplere cartuse.

Cumpararea en-gros te poate salva de multe ori

Ca o firma ce nu se poate lipsi de aparatul de copiat, trebuie sa ai intotdeauna la indemana foi A4 si cartuse de imprimanta. Facand o aprovizionare consistenta te va asigura de buna functionare a companiei din acest punct de vedere.

De asemenea, multe persoane prefera sa cumpere cartuse de imprimanta online si tot felul de accesorii pentru birou datorita faptului ca preturile sunt mai mici pe internet decat in magazinele fizice. Cu toate acestea, preturile difera foarte mult de la un magazin la altul. Astfel se face ca uneori este mai bine sa cumparam cartuse de imprimanta de la firme locale precum Euro-Tel.ro decat sa cumparam online. Este greu pana gasesti furnizorul potrivit pentru articole de papetarie si accesorii de birou, insa si cand ajungi sa iei cele mai bune decizii vei observa o micsorare a cheltuielilor pe termen lung.

Multe persoane se feresc sa apeleze la firme ce ofera servicii de reincarcare cartuse deoarece cred ca calitatea acestora nu este la fel de buna pe cat este calitatea unui cartus de imprimanta nou. Total neadevarat!

Datorita experientei in reumplere cartuse Brasov si chiar in vanzarea de cartuse noi de imprimanta, cei de la Euro-Tel Brasov afirma cu incredere ca reumplerea cartuselor de imprimanta nu afecteaza calitatea acestora, atata timp cat procesul este facut de un profesionist, iar numarul de reincarcari este tinut sub control.

Vezi si:  Componente second hand pentru un calculator mai performant

Cat costa reumplerea cartuselor?

Pretul pentru reumplerea unui cartus de imprimanta este intre 20-35 de lei, in functie de marimea cartusului, de calitatea tonerului si de tipul de cartus: color sau negru.

Reumplerea cartuselor de imprimanta este foarte benefica pe termen lung, ajutandu-ne sa economisim bani seriosi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.