Call of Duty Black Ops 2

author
1 minute, 38 seconds Read

Dupa succesul pe care l-au avut cu Call of Duty: Modern Warfare 3, Activision impreuna cu Treyarch se pregatesc sa scoata cel de al doilea joc al seriei Black Ops.     Conform unor site-uri care ofera informatii despre jocuri si diferite stiri it, Call of Duty: Black Ops 2 se pregateste a fi lansat pe data de 13 noiembrie 2012 si va fi dinsponibil pe urmatoarele platforme: PC, Xbox 260, Play Station 3 si WIIU.

Prima parte a jocului are loc spre sfarsitul Razboiului Rece si il are in prim plan pe acelasi Frank Woods, care se pare ca a supravietuit si revine in cel de-al doilea joc ca si personaj principal. Spre deosebire de tilurile anterioare ale francizei, Black Ops 2 are actiunea plasata si in viitor, mai exact in anul 2025, unde calculatoarele si echipamentele de lupta moderne au luat locul soldatilor. Cand cheile de acces ajung in mainile inamicilor, intregul sistem care a fost proiectat sa usureze munca soldatilor si sa reduca numarul de morti se intoarce impotriva celor care l-au proiectat, iar soldatii Black Ops trebuie sa intre din nou in actiune, de data aceasta inamicul fiind mult mai greu de doborat si mult mai inteligent.     Daca in prima parte a jocului inamicul suprem era Rusia, in cea de a doua parte, luptele ce se desfasoara in anul 2024 vor fi impotriva unei alte super-puteri si anume China. Prin Black Ops 2, dezvoltatorii seriei Call of Duty vor sa renunte la modul de joc liniar si sa ofere un control mai detaliat asupra modului de desgasurare al povestii.

Vezi si:  Review Acer Aspire 7 de la ITGalaxy

In acest titlu, Treyarch utilizeaza acelasi motor grafic, IW Engine folosit si la ultimele jocuri ale seriei, Call of Duty Black Ops 2 fiind al 9-lea joc al francizei si sequel-ul direct al titlului din 2010.

Conform GameStop, Call Of Duty a inregistrat cele mai multe precomenzi din istoria site-ului si se pregateste sa detroneze precedentul joc al seriei, Call of Duty: Modern Warfare 3 care s-a vândut în aproape 30 de milioane de exemplare, conform datelor oferite de VGChartz.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.