Tu știai aceste lucruri despre saltele?

author
1
2 minutes, 18 seconds Read

Cât de mult iei în calcul calitatea saltelei patului în care îți petreci aproximativ o treime din viață? Având în vedere oferta tot mai bogată din magazine, mai ales pe gamele de prețuri mici, putem ajunge la concluzia că oamenii acordă prea puțin interes saltelelor. Cu toate acestea, salteaua s-a dovedit a fi un ajutor enorm în îmbunătățirea calității vieții: de la un somn mult mai odihnitor, până la performanțe mai bune în viața profesională.

De aceea, ne-am gândit să îți schimbăm opinia despre saltele prin câteva informații inedite.

Saltelele ca piese de joc, demne de Cartea Recordurilor

Cineva s-a gândit că piesele de domino sunt prea mici, așa că a trecut la ceva mult mai palpitant: saltele. Așa că avem un record mondial, certificat de Cartea Recordurilor, ce datează din 2012. Atunci, 1001 saltele au fost doborâte, alături de oamenii din Shanghai. Pentru că nimeni nu mai trebuie să spună că o saltea este plictisitoare.

Cele mai ieftine sunt cele mai populare

Saltelele nu au ajuns încă la nivelul de a fi considerate o investiție. Așa că cele mai ieftine dintre ele reprezintă 80% din numărul total de modele vândute. Ne referim la modelele cu plasă de arcuri, cele care primesc și cele mai multe reclamații. Pe bună dreptate, zicem noi, având în vedere că saltelele cu memorie încep să fie apreciate de cât mai mulți oameni.

Vezi si:  Stii ce tip de saltele se potrivesc copilului tau?

Oferte saltea dormeo

Pot adăposti insecte

Este o urare ce indică afecțiunea, însă nu neapărat din partea oamenilor. Asta pentru că în saltele putem găsi mici insecte. Nu neapărat purici, dar ceva care să te facă să schimbi salteaua mai des. Binențeles că probabilitatea scade pe măsură ce menții un mediu curat.

Oferte saltea dormeo

Te ajută să fii mai disciplinat

Se spune că primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineața este… să îți faci patul. Este un semn al disciplinei și al dorinței de a ține lucrurile în ordine. Cu toate astea, specialiștii de la Kingston University afirmă că un pat dezordonat poate duce la îmbunătățirea sănătății.

Pe timpul nopții transpirăm, așa că aranjarea patului imediat după ce ne trezim poate duce la captarea umidității. De unde înțelegem că este mai bine să lăsăm patul să „respire” preț de câteva minute. Aerisirea camerei în fiecare dimineață poate fi de mare ajutor.

Acestea sunt 5 lucruri mai puțin știude despre saltele. Pe care dintre ele le cunoșteai? Ce alte lucruri inedite cunoști?

Oferte saltea dormeo!

SURSA FOTO: dormeo.ro

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    RaduBalan says:

    Super tare, multumim de informatii. E incredibil cat de multe inveti despre saltele – un lucru care la prima vedere nu ti se pare atat de complex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.