Cum instalati o camera video auto?

1 minute, 4 seconds Read

Plasati camera, lipida de parbriz, untr-un loc cu vizibilitate sportita a unghiului de filmare dar si relativ ascusa la vedere. Cel mai recomandat loc este in spatele oglindei retrovizoare.

Inainte sa atasati suportul camerei de parbriz, va asigurati ca suprafata geamului este curata, pentru ca aceasta sa se lipeasca bine.

Aparatul se poate ascunde foarte usor si dupa parasolarele pasagerilor, daca acestea sunt deschise.

Toate camerele video auto vin prevazute cu cablu de alimentare de 2 metri jumate. Deoarece cablul este lung, dvs puteti sa il ascundeti prin tapiteria plafonului sau prin fetele de usi.

In timp ce conduceti masina, acordati tot timpul atentie la drum. Cand sunteti orpit sau stationat, puteti verifica filmuletele de pe camere daca doriti.

La noi in tara inca nu este necesar, dar in strainatate procedura prevede ca utilizatorul, cel care beneficiaza de camera video auto si cu drepturi legale captureaza filmulete din trafic, acesta trebuie sa anunte compania de asigurari dupa montarea acesteia.

Nu instalati camera pe suprafata parbrizului unde puteti obstructiona vederea la condus. De asemenea nu este recomandata utilizarea meniului camerei in timp ce conduceti, deoarece va poate distrage atentia de la condus.

50% din detinatorii de camere video auto au spus ca principalul motiv pentru care au instalat camere este sa inregistreze eventualele accidenta care se pot intampla.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.