Ţinuta elegantă la o geantă elegantă

author
3 minutes, 1 second Read

Celedouă elemente componente ale vestimentaţiei feminine responsabile cu eleganţa sunt de nedespărţit – probabil pentru că-s de genul feminin şi-s ca un specific
al femeilor. Întotdeauna, şi orice femeie va dori şi va face tot ce-i stă în putinţă ca ţinuta ei să degaje o atmosferă de eleganţă pentru toţi cei ce o privesc, oricând şi oriunde-ar fi. Toate aceste ţinute care sunt elegante sau aspiră la nobilul titlu, vor trebui ca să fie îndeaproape secondate şi de genţi de damă elegante. Ce-ar fi una fără cealaltă? Comparaţii ar fi cu duiumul, dar aş apela la cel mai plastic pe care-l ştiu de la bunica: Ar fi ca Tanda fără Manda – două personaje istorice ale folclorului nostru hâtru-ironic popular. Două ar fi deci atributele originalităţii unei genţi de damă elegante de care ne vom bucura: materialul natural din care este confecţionată, şi croiala tipică acestui sport, cu fineţea şi migala specifică modului acesta de lucru al pretenţioaselor accesorii vestimentare destinate femeilor în general.

Şi încă ceva: aceste obiecte sunt lucrate în general de către bărbaţi; deci se poate uşor deduce din fineţea lucrării, chiar afecţiunea lor tipică şi specifică pentru sexul frumos, prin calitatea deosebită a obiectului confecţionat. Căci el o mânuieşte în lucrul său mângâind-o, dar şi apucând-o hotărât şi energic, pentru ca lucrul său să fie bun, elegant, frumos şi durabil, şi ca beneficiarele să fie foarte mulţumite de acest lucru destinat lor; chiar dacă acesta este cumpărat şi nu neapărat primit în dar – aşa cum şi-ar dori orice doamnă.

Numai că cel primit în dar respectă oarecum gustul estetic al celui ce-l dăruieşte, pe când cel pe care ţi l-ai cumpărat singur, îţi va respecta cu fidelitate propriile gusturi. Aşadar, după ce am rezolvat şi cu acest nou aspect al vestimentaţiei noastre, făcându-ne rost de-o geantă elegantă, perfect asortată la ţinuta noastră – primind-o cadou sau cumpărându-ne-o direct –, nu ne mai rămâne decât ca să ne bucurăm în linişte de acest fapt, contribuind deasemenea şi la bucuria celor apropiaţi ce ne iubesc, pe care-i invităm să participe alături de noi la această supremă bucurie.

Şi mai mult ca sigur că şi dintre prietenele noastre apropiate, vor fi unele care se vor gândi şi ele serios la reînnoirea propriilor garderobe cu câte o nouă geantă elegantă cât mai originală şi, desigur, mai scumpă şi mai frumoasă ca a noastră.

Chiar de vor fi altele mai frumoase şi mai scumpe, noi vom deţine totuşi întietatea ca deschizătoare de noi drumuri ale originalităţii eleganţei feminine, prin abordarea la ţinuta noastră a unor genţi de o deosebită calitate, prin care-i vom conferi ţinutei o eleganţă desăvârşită. Originalitatea după care se dau în vânt femeile, se poate obţine cel mai uşor prin aderarea la tendinţa actuală a unor modele de îmbrăcăminte cât mai elegante posibil.

Această eleganţă se poate practica cel mai bine atunci când ne-am hotărât ca să ne cumpărăm o geantă nouă – de exemplu. Atunci vom căuta acel produs, doar la magazinele care comercializează genţi de damă elegante, şi prin asta vom fi pe deplin mulţumite, căci ne-am cumpărat un lucru absolut necesar ca funcţionalitate, dar şi ca estetică.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.