Principalele tipuri de site

1 minute, 30 seconds Read

Webdesign-ul, desi pare un domeniu limitat ca si activitate, asigura aproape toate nevoile clientilor in materie de constructie a unei pagini web, asigurarea bunei sale functionalitati si promovarea sa in mediile sociale si in randul motoarelor de cautare.

Odata cu expansiunea internetului in intreaga lume, site-urile web au devenit din ce in ce mai complexe, asigurandu-le clientilor toate facilitatile pe care acestia le-ar putea cere, coroborate cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat. Tocmai datorita faptului ca, in aceste zile, pe internet putem gasi un site cu produse si servicii de orice fel, antreprenorii si managerii le cer webdesignerilor ca site-ul lor sa fie cat se poate de unic din punct de vedere grafic si al continutului pentru ca nimeni sa nu poata sa faca o confuzie care sa duca in cele din urma la pierderi de clienti.

Dupa cum spuneam la inceput, site-urile web de astazi sunt foarte diverse, acestea tebuind sa redea fidel dimensiunea companiei, imaginea sa, sa asigure un mediu profesionist, oferind vizitatorului o experienta placuta in urma accesarii site-ului respectiv.

Asadar, pe langa site-urile de prezentare clasice, in care companie isi descrie obiectul de activitate, produsele sau serviciile oferite, ofertele de ultim moment si ofera date de contact celor interesati, mai exista si site-uri de tip e-commerce. Practic, avantajele de ordin economic al mutarii afacerii din mediul real in cel online sunt evidente, banii pe care, initial, trebuiau investiti in imbunatatirea sau expansiunea magazinului au fost redirectionati catre construirea unui site care sa ofere posiblitatea clientului sa-si comande produsul dorit direct de pe site, folosindu-se de un formular de domanda bine pus la punct.

Alte tipuri de site de care ati putea fi interesat ar fi site-ul de promovare al unui eveniment, al unui ONG sau site-ul unei publicatii online, fiecare dintre acestea avand propriile particularitati.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.