Invitatiile de nunta

1 minute, 32 seconds Read

O atmosfera de vis se creeaza cu ajutor unei bune organizari. Astfel, cu exceptia lucrurilor de baza in cadrul organizarii unui eveniment unic in viata celor care se casatoresc, sau cel putin asa ar trebui sa fie, exista si unele detalii referitoare la acest tip de enveniment care de cele mai multe ori au fost scoase din calcul. In mod incontestabil muzica, sala in care se va desfasura totul, aranajamentele acesteia, obiectele vestimentare: rochia de mireasa, costumul mirelui, meniul, sunt elemente capitale in desfasurarea unui eveniment de acest tip, insa cele mai apreciate daca putem spune asa „accesorii” ale unei nunti prin care invitatii isi vor aminti cu placere de aceasta seara atat de speciala pentru miri, dar si pentru oaspeti insisi, sunt invitatii nunta si marturii nunta.

Cele din urma mentionate isi au originea in Evul Mediu, pe vremea cand aristocratii le denumeau bomboniere si se ofereau tuturor invitatilor . In randul familiilor din inalta societatea acestea erau fabricate din cristal, portelan sau alte pietre care la acea vreme aveau costuri destul de ridicate, in interiorul carora se afla cel mai rafinat ingredient la acea vreme, datorita pretului sau colosal si anume zaharul. In prezent acestea au cam aceeasi semnificatie, de a multumi oaspetilor ca au participat si de a servi drept amintire despre acest eveniment.

Invitatiile de nunta sunt un alt aspect important a carei origine inca nu e cunoscuta cu exactitate si de aceea nu ne putem pronunta asupra unei semnificatii precise. Un lucru este sigur, ca in prezent ele semnifica recunostinta mirilor fata de persoanele importante care si-au facut simtita prezenta pe parcursul dezvoltarii relatiei dintre ei si o dorinta a acestora de a ii vedea pe toti prezenti la cel mai important moment al vietii lor, si nu doar un bilet de intrare cum se inghesuie cei mai multi sa il considere.

Vezi si:  Buchetul de mireasa perfect!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.