Jocuri la fel de cool ca si Roblox pe care le poti incerca in 2021

author
1 minute, 28 seconds Read

Esti in cautarea unor jocuri la fel de cool ca si Roblox? Iata care sunt cele mai bune alternative disponibile cu un mod de joc similar pe Android, iOS, Windosw sau macOS.

Minecraft. La fel ca si in cazul jocului Roblox, singura limita a jocului este imaginatia celor care aleg sa il joace. Arhitectii impatimiti s-au distrat recreand orase intregi, altii au dat nastere Pamantului din Mijloc sau chiar celebrului Poudlard. Este o adevarata bijuterie indemodabila.

Dreams. Scopul acestui joc este de a permite jucatorilor sai sa conceapa tot felul de jocuri video in cadrul aceluiasi soft. Dar se remarca fata de alte jocuri prin combinatia unui instrument de creatie, al unei biblioteci de joc accesibile tuturor si a unei retele sociale.

Garry’s Mod. Este la inceput Aventura unui singur barbat, Garry Newman, care a creat un mod de constructie pentru Half life 2. Jocul contine tone de modele 2D si 3D si itemi elaborati precum propulsori si roti, un lucru care le permite utilizatorilor sai sa construiasca si sa partajeze tot felul de experiente.

Terraria. Este un joc de explorare care necesita o recoltare a resurselor, care a evoluat foarte repede inspre un sens mai aventuros filtrand chiar si heroic fantasy.

Jucatorii pot inventa aici cele mai pasionante povesti in mijlocul unui joc de constructive foarte inspirat.

Starbound. La bordul unui vas, avatarele jucatorilor are posibilitatea de a explora numeroase planete, toate generate in mod aleatoriu. Cu multiplele sale donjoane si posibilitati de constructive Starbound deschide portile pentru numerosi jucatori motivati, gasind un echilibru aproape perfect intre Minecraft si RPG.

Vezi si:  Istoria celui mai scump XBox vandut vreodata

Ace of Spades. Sau atunci cand Minecraft intalneste Fps! Este o idee simpla, dar geniala. Ofera jucatorilor sai posibilitatea de a crea numeroase harti pentru a juca apoi in batalii cu adevarat epice.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.