Despre jocurile celor mici

1 minute, 33 seconds Read

Sa fii copil este cea mai simpla meserie pe care poti sa o ai. Atunci cand esti mic, grijile si responsabilitatile sunt egale cu zero iar distractia este la ordinea zilei. Jocurile sunt cele mai frumoase activitati, asadar, desi traim intr-o lume in care de multe ori stresul si agitatia ne fac sa nu ii intelegem nevoile celui mic trebuie sa ne facem timp in fiecare zi sa il educam.

Jocurile sunt una dintre cele mai bune metode pentru a educa un copil deoarece acestea il fac sa se apropie si sa ia totul ca pe o distractie. Fara sa isi dea seama, cel mic incepe sa invete, sa cunoasca si zi de zi sa vrea tot mai mult. Totusi, ce fel de jocuri sa ii cumparam celui mic?

Atunci cand vorbim despre jocurile clasice si nu despre cele virtuale, trebuie sa spunem ca si acestea trebuie alese cu grija deoarece de multe ori pot fi chiar inutile. De exemplu, un joc care le captiveaza atat pe fete cat le atrage atentia si baietilor este cel cu animale. In magazine veti gasi mai multe variante de jocuri cu animale asadar este foarte simplu sa alegeti unul din ele si sa il daruiti celui mic. Cu ajutorul acestor jocuri el va cunoaste foarte multe lucruri si detalii despre fiecare animalut in parte si isi va exersa memoria deoarece isi va dori sa tina minte tot ceea ce aude.

Deasemenea, jocuri cu animalute se gasesc si pe internet, insa, daca va decideti sa il lasati pe cel mic la calculator este necesar sa ii impuneti un anumit timp tocmai pentru a-i proteja sanatatea.

Indiferent de maniera jocului, este important ca macar un parinte sa fie de fata si pentru a consolida relatia copil-parinte dar si pentru ca cel mic sa simta ca nu este singur si ca mai exista persoane care ii impartasesc bucuria!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.