Craciun Fericit

Păcănele de Crăciun 

3 minutes, 31 seconds Read

Craciun FericitÎn prag de sărbători, platformele de gambling au pregătit super oferte de Crăciun şi sloturi populare pe care le poţi încerca oricând îţi doreşti. Vrei să încerci aceste jocuri direct din confortul casei tale, însă nu l-ai găsit pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine? Dacă răspunsul tău este unul de natură pozitivă, atunci te invităm să citeşti recenzia de mai jos.

XMas Joker

Produs de cei de la PLay’n’GO, Xmas Joker este un slot simplu, structurat pe 3 role şi 5 linii de plată, la care se adăugă simboluri uimitoare, o coloană sonoră clară şi caracteristici speciale. Intră şi tu în spiritul Crăciunului accesând jocul Xmas Joker în varianta fără plată, de pe mobil, tabletă, PC sau laptop. Una dintre caracteristicile speciale Xmas Joker este reprezentată de rundele gratuite oferite pentru prinderea a 3 simboluri scatter. Primeşti 10 FS care pot fi activate din nou dacă mai prinzi în timpul lor încă 3 pictograme cadou pe linii. În Xmas Joker poţi obţine până la 50 FS. O altă caracteristică unică pentru un joc de Crăciun este redată de multiplicatorii speciali pe care îi poţi prinde odată ce pică pe linii un număr de 2 sau 3 cadouri. Premiul se poate multiplica de 100x.

Naughty or Nice

Produs de Real Time Gaming, jocul Naughty or Nice te va readuce cu gândul la Moş Crăciun şi te va face să te întrebi dacă te afli în lista copiilor obraznici sau cuminţi. Dacă vrei să retrăieşti momente din copilărie, atunci te invităm să încerci şi tu slotul Naughty or Nice demo sau pe bani reali în unul din cazinourile licenţiate din România. Printre simbolurile pe care le vei găsi în acest slot, te vei întâlni cu Moş Crăciun, ajutoarele sale – elfii, decoraţiuni de Crăciun, reni, Doamna Crăciun şi câteva cadouri speciale. Primeşti runde gratis în momentul în care prinzi pe liniile jocului 3 simboluri Naughty or Nice.

Mad 4 Xmas

Ai intrat în febra sărbătorilor de iarnă? Dacă da, atunci trebuie să te joci Mad 4 Christmas, să te pregăteşti să împodobeşti bradul şi să descoperi ce se afla în spatele cadourilor venite din partea celor dragi. Jocul este produs de Espresso Games şi se afla în topul preferinţelor jucătorilor dat fiind volatilitatea medie care vine la pachet cu câştiguri consistente şi atractive. Cele mai întâlnite simboluri din Mad 4 Xmas sunt chiar dulciurile de Crăciun, globuleţele viu colorate, decoraţiunile specifice sărbătorilor de iarnă, oamenii de zăpadă şi moşul.

Ghost of Christmas

Eşti fanul celei mai populare poveşti de Crăciun: A Christmas Carol? Dacă DA, atunci trebuie să încerci jocul fabricat de Playtech! Ghost of Christmas te va readuce înapoi în copilărie, acordându-ţi şansa de a strânge premii destul de frumoase dacă eşti şi norocos. Personajul avar aşteaptă apariţia unuia dintre spiritele Crăciunului: Trecut, Prezent sau Viitor.

Jocul oferă un jackpot fix în valoare de 10.000 de monezi şi 3 mini-games  care poţi declanşa runde gratis,  re-spins, multiplicatori sau monezi.

Santa

Joacă-te unul dintre cele mai fierbinţi păcănele de Crăciun, direct din confortul casei tale pe pagina noastră HEX! Santa este produs de Pragmatic Play şi este structurat pe 5 role şi 20 de linii de plată, oferind un maxim de 4 jackpoturi fixe şi un multiplicator de 250x. Funcţiile bonus ale jocului sunt cele FS (5 runde gratis, declanşate de brad, care joacă rolul de simbol scatter în joc) şi prinderea jackpotului fix! Intră şi tu în aventura lui Moş Crăciun şi bucură-te de cele mai tari sărbători de iarnă.

Dacă vrei să îţi încerci norocul la unul din jocurile dispuse în lista noastră, atunci poţi fii sigur că ai făcut alegerea potrivită! Cu o volatilitate mică-medie, aceste păcănele de Crăciun te vor aduce mai aproape de spiritul Sărbătorilor şi de ce nu, chiar premia cu câştigurile mult visate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.