Ce animale din horoscopul chinezesc reprezinta fiecare zodie in parte?

2 minutes, 3 seconds Read

Indiferent ca se recunoaste sau nu, horoscopul este unul din lucrurile care pe unii ii intereseaza foarte tare, pe altii mai putin, dar care este citit cu coada ochiului in ziarul unui calator din autobuz sau metrou in drumul spre servici sau ascultat dimineata la radio sau televizor in timp ce se bea cafeaua sau se mananca micul dejun. Acest lucru este deja o obisnuinta deoarece satisface curiozitatea sau da sperante intr-o zi nu prea buna. In fond, o gandire pozitiva capatata in urma citirii unui horoscop nu poate fi decat benefica.

Aceasta curiozitate face aproape orice persoana, ca pe sfarsit de an, sa citeasca un horoscop 2013 pentru a afla macar dintr-un punct de vedere general ceea ce i-ar putea rezerva astrele pentru anul viitor. Dupa cum bine se stie, exista mai multe tipuri de zodiac, cum ar fi cel european, chinezesc, floral, totemic si chiar cel Indian, care este impartit in 36 de zodii. Dintre toate acestea, cel chinezesc este printre cele mai cunoscute si apreciate, ocupand locul doi dupa cel clasic. Zodiacul chinezesc este reprezentat numai de animale, fiecare corespunzand unei zodii din cel european, dupa cum urmeaza:

 • Dragon 21 Martie – 20 Aprilie
 • Sarpe 21 Aprilie – 21 Mai
 • Cal 22 Mai – 21 Iunie
 • Capra 22 Iunie – 22 Iulie
 • Maimuta 23 Iulie – 22 August
 • Cocos 23 August – 21 Septembrie
 • Caine 22 Septembrie – 22 Octombrie
 • Mistret 23 Octombrie – 21 Noiembrie
 • Sobolan 22 noiembrie – 20 Decembrie
 • Bivol 21 Decembrie – 19 Ianuarie
 • Tigru 20 Ianuarie – 18 Februarie
 • Iepure 19 Februarie – 20 Martie

Zodiacul chinezesc incearca prin aceste animale reprezentative fiecarei zodii in parte, sa arate si sa prezinte felul oamenilor de a fi, de la caracterul acestora, taria si ambitia cu care lupta pentru a avea ceea ce isi doresc, pana la felul in care acestia pot iubi. Acest tip de zodiac are o vechime de peste 2.000 de ani iar citirea unui horoscop bazat pe zodiacul chinezesc poate fi foarte interesanta. Datorita vechimii acestuia si a observatiilor facute asupra oamenilor inca de acum cateva mii de ani, se poate observa cat de bine sunt corelate caracterele si comportamentul animalelor reprezentative fiecarei zodii in parte, cu caracterele celor nascuti in aceste semne zodiacale.

Intotdeauna horoscopul va avea magia lui, atat in ceea ce priveste perioada imediat urmatoare cat si previziunile legate de anul viitor pentru fiecare zodie in parte, site-ul www.horoscop2013.info fiind un bun exemplu in acest sens. Citirea unui horoscop zilnic poate reprezenta un simplu imbold in deciziile luate in acea zi, pe cand citirea unui horoscop din 2013 spre exemplu, poate da sperante sau un impuls cititorului in deciziile pe care la va lua pe termen lung.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.