Reviews

Fazele tari ale saptamanii

author
1 minute, 42 seconds Read

Care sunt fazele tari ale saptamanii?

Nu trece o saptamana fara ca tabloidele sa nu relateze intre paginile lor cateva faze tari, care sa le descreteasca fruntile cititorilor. Si in decursul ultimei saptamani atat internetul, cat si ziarele zilnicie si televiziunile au relatat diverse intamplari inedite adunate din toate colturile lumii. Iata cateva exemple.

Americanul care se crede vampir

Printre cele mai tari faze ale saptamanii a fost relatarea unui tabloid britanic legata de un texan care se crede vampir. Michael Vachmiel marturiseste ca foloseste sicriul pe post de pat si ca adora sa se infrupte din sangele iubitei lui. Ceea ce a oripilat oamenii insa a fost faptul ca pentru a putea bea sangele iubite, ii face taieturi superficiale pe corp.

Britanicul super-fertil

Englezii nu sunt doar niste gentelmani, ci uneori mai reusesc sa uimeasca lumea si cu alte „obiceiuri”. Una dintre fazele tari saptamanii a fost subiectul abordat de un tabloid din Marea Britanice care spunea povestea unui tip care in doar 3 luni a devenit tatal a 10 copii. Nu a fost vprba neaparat de un barbat cu multe amante, ci de faptul ca omul si-a castigat existenta o perioada donand sperma unei banci care ajuta cuplurile care nu pot concepe copii pe cale naturala. Barbatul se declara foarte fericit ca a ajutat intr-o oarecare masura la intregirea familiilor, insa nu-si doreste sa-si cunoasca niciunul dintre copii. De altfel, o poveste asemanatoare a fost tratata si intr-un film lansat anul trecut, insa aceea era o pura fictiune, insa de data asta povestea este cat se poate de reala.

Coincidenta suprema

Printre fazele tari de saptamana trecuta, una parca le depaseste pe toate. Un barbat din Canada fost lovit de fulger, a supravietuit, iar la scurt timp a castigat marele pot la loto. Sansele ca o persoana sa fie lovita de fulger sunt extrem de mici, la fel ca si cele de a castiga marele premiu la loto. Un tip a reusit insa se le sfideze probabilitatile si statisticile si sa supravietuioasca furiei naturii, dar si sa se imbogateasca peste noate.

Vezi si:  Cum sa organizezi o petrecere cu bancuri ?

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.