Cel mai frumos parc din Bucuresti – Herastrau

1 minute, 28 seconds Read

Nu doar ca este recunoscut pentru frumusetea lui, dar mai mult decat atat, Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti. Are o suprafata totala de aproape 110 ha. Avand in vedere ca se intinde de la Arcul de Triumf pana la podul Baneasa, te poti declara un om curajos in cazul in care iti vei pune vreodata in minte sa strabati tot acest parc.

Totusi, pe langa plimbari in plina verdeata, mai sunt si alte facilitati pe care administratia parcului le pune la dispozitia vizitatorilor. Printre altele se pot numara: teatru de vara, pavilioane de expozitii, cluburi nautice si de sport, cafenele, cluburi si restaurante plus altele. De asemenea, pe lacul Herastrau exista spatiu special amenajat pentru agrement dar si pescuit sportiv si alte sporturi nautice si de navigatie. Pentru amatorii de ciclism, exista posibilitatea inchirierii unei biciclete pentru doua ore. Chiar daca inchirierea este gratuita, vei avea nevoie de un card de identitate pe care il vei lasa pe parcursul acestor doua ore, la administratorul bicicletelor.

Pe timpul verii, Herastrau este unul dintre cele mai populate parcuri fiind preferat de cei mai multi dintre bucuresteni, dar si de strainii care vin in vizita. In ceae ce priveste vegetatia, vei putea recunoaste aici specii de salcii, plopi frasini sau tei.

Tot aici se gaseste si una dintre cele mai importante zone rezidentiale din Bucuresti. Apartamante Herastrau este una dintre cele mai frecvente cautari, cand vine vorba de apartamente de lux in Bucuresti. Nu doar ca aici se gasesc cele mai spatioase si stilate apartamante, dar si peisajul pe care il ofera parcul Herastrau este unul de invidiat.

Vezi si:  Care sunt cele mai cautate bancuri pe internet?

Pentru oricine doreste sa viziteze acest parc, este sufiecient sa ajunga la Piata Charles de Gaulle. Aici se gaseste si cea mai impresionanta intrare si cel mai bine amenajata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.