Prietenie pe messenger

author
1 minute, 27 seconds Read

Intr-un moment cand simteam ca totul se prabuseste in jurul meu si ca nimeni nu ma intelege am decis sa intru pe site-uri de id messenger. Voiam sa gasesc pe cineva cu care sa vorbesc, sa schimb idei, pareri sau pur si simplu pe cineva cu care sa imi petrec timpul.

Asa am inceput sa caut id fete online, pentru ca pana la urma tot fetele sunt cele care stiu sa asculte si sa isi dea cu parerea despre orice.  Am tot adaugat in lista mai multe id messenger, am tot vorbit cu mai multe fete, am ras, am glumit.

Insa, intr-o seara am intrat iar pe mess sa imi reiau conversatiile cu noile mele prietene din online cand am primit o noua cerere de la un id de fata. Am inceput sa vorbim mai timid la inceput, insa dupa cateva ore simteam ca ne stim de o viata.  Din pacate ea nu era din acelasi oras cu mine insa distanta dintre noi nu a fost o problema si in scurt timp am devenit prieteni. Ei ii pot spune orice si mereu ma ajuta cu un sfat sau o vorba buna.

De cand ne-am apropiat asa de mult nu mai sunt in cautarea altor id fete online, ma bucur de prietenia pe care am legat-o cu EA chiar daca momentan este una doar online. In toamna se va muta la mine in oras, la facultate si atunci ne vom putea intalni si live si sunt sigur ca prietenia noastra va rezista.

Sunt multi care zic ca nu se pot lega prietenii doar prin intermediul unui id messenger, dar ii contrazic. Daca gasesti o persoana pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu care sa te intelegi chiar se pot lega prietenii frumoase.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.