iPhone 5S auriu si varianta cu 128GB

author
1 minute, 15 seconds Read

Un analist citat de majoritatea publicatiilor online a “confirmat” multe dintre clasicele zvonuri raspandite pe internet, adaugand de asemenea ca iPhone-ul 5S ar putea veni si cu un spatiu de stocare de 128GB si chiar si un procesor pe 64 de biti.
Analistul de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo a spus Joi in AppleInsider ca ar trebuie sa ne asteptam la o versiune cu spatiu de stocare de 128GB de la noul iPhone 5S ce are un oarecare sens avand in vedere ca in februarie, Apple a inceput sa ofere iPad 4 cu spatiu de stocare de 128GB.
Kuo a spus ca varianta aurie, ce ar fi mai bine descrisa ca culoarea sampaniei, va fi una dintre culorile disponibile, confirmand un zvon initial raspandit de un site japonez.
Acelasi analist pretinde ca iPhone-ul 5S va avea un nou procesor A7, bazat pe procesorul pe 64 de biti ARM.
Aceasta schimbare ar fi destul de semnificativa avand in vedere ca toate procesoarele din seria A precedenta sunt pe 32 de biti, la fel ca si majoritatea procesoarelor din telefoanele populare.
In principiu, un procesor pe 64 de biti se poate descurca cu mai multa memorie si astfel poate rula mai bine aplicatii mai complexe.
Camera spate a iPhone-ului 5S va avea un senzor tot de 8 MP, dar cu o apertura mai mare( identica cu cea de pe HTC One) cu un flash dublu, confirmand zvonurile de week-endul treacut.
Kuo a confirmat de asemenea zvonul conform caruia iPhone-ul 5S va avea un senzor de amprent in butonul de Home.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.