Aparatura medicala si mobilier medical la preturi avantajoase, oferite de magazinul online Santimpex

0 minutes, 58 seconds Read

Magazinul online Santimpex este specializat in comercializarea de echipamente medicale noi si second hand pentru cabinete, clinici, sectii de terapie intensiva, laborator veterinar, echipamente de prim ajutor pentru ambulante, piese de schimb, accesorii pentru aparate medicale, mobilier medical si consumabile medicale.

Activam de peste 18 ani in domeniul aparaturii medicale, iar produsele noastre fac parte din portofoliul unor firme cu renume in domeniu, fiabilitatea fiind caracteristica de baza a acestora. Livram in principalele orase din Romania si asiguram servicii de reparatii aparate medicale, consultanta radiologie si imagistica, emitere buletine de verificare tehnica periodica si instalare mobilier si aparatura in cabinete medicale.

Echipa noastra este formata din specialisti care va stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si asistenta la achizitionarea oricarui produs prin intermediul magazinului nostru online de aparatura medicala.

De asemenea, asiguram servicii de reparatii aparate medicale, consultanta radiologie si imagistica, emitere buletine de verificare tehnica periodica si instalare mobilier si aparatura cabinete medicale.

Livram in principalele orase din Romania, iar obiectivul nostru primordial este punerea la dispozitia clientilor nostri a unor produse cu un raport pret calitate foarte bun, lucru pe care il putem demonstra prin numarul mare de clienti din intreaga tara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.