O lada de bere

author
0 minutes, 51 seconds Read

Mentionez ca articolul participa la un concurs organizat pe seopedia unde marele premiu este o lada de bere rece, o adevarata motivatie pentru zilele calde de vara ce vor urma. In general nu sunt bautor de bere, nu imi place gustul acesteia in mod deosebit, dar in cazul de fata este ceva diferit.

Pentru sexul masculin berea este fara dar si poate cea mai preferata dintre bauturile alcoolice. Aceasta si reprezinta masculinitate si forbal datorita imaginii realizate de catre marii producatori de bere. O buna parte din reclamele la bere au asociate imagini din fotbal, de asemenea marii jucatori de fotbal recomanda consumul de bere ocazional.

In general femeile detesta cand sotii lor se aduna cu prietenii si urmaresc meciul savurand mai multe beri si manifestandu-se haotic in fata TVului. Dar asta este cea mai mica problema pentru acestia deoarece berea este mult mai tentanta. Asadar de la o bere se ajunge imediat la o lada de bere mai ales cand este cald afara si temperaturile crescute de indeamna sa te hidratezi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.