Close up of female hands with pink nails using nail buff filer

Cum alegi pila potrivită pentru manichiura ta?

2 minutes, 31 seconds Read

Close up of female hands with pink nails using nail buff filerManichiurile moderne sunt foarte atractive, trebuie să recunoaștem. Rezultatele excelente și felul interesant în care arată sunt consecința unor procedee mult mai complexe și a unor substanțe profesionale care au proprietăți complexe.

De asemenea, în ultimii 20 de ani industria de înfrumusețare a realizat produse din ce în ce mai complexe și mai moderne cu ajutorul cărora unghiile noastre arată foarte bine astăzi.

Există lucruri interesante care vă pot fi utile, în ceea ce privește metodele moderne de îngrijire și înfrumusețare. Este motivul pentru care dorim să vă facem două recomandări importante care sunt despre felul în care trebuie să alegem pilele pentru manichiura noastră și despre un important distribuitor de produse profesionale care poate fi foarte util oricărui salon profesional de îngrijire a unghiilor.

Cum alegem pila potrivită pentru manichiura noastră?

Pregătirea unghiilor pentru realizarea unei manichiuri este foarte importantă. Folosirea lor în mod inadecvat poate avea drept consecință subțierea și deteriorarea unghiilor, susțin specialiștii. În industria Nail Art există două categorii de pile pentru unghii: pile pentru manichiuri de tip gel/acril și pile pentru unghii naturale.

Pilele pentru manichiuri gel trebuie să aibă o granulație cuprinsă între 80-180. Trebuie să rețineți faptul că, în cazul manichiurilor cu gel, acesta nu trebuie niciodată îndepărtat în mod complet de pe unghii. Este o modalitate de protecție a unghiilor, la care nu trebuie să renunțați deloc!

Pentru manichiurile clasice și pentru cele cu ojă semipermanentă, sunt recomandate pile cu o duritate mai mare de 180. Duritatea unei pile pentru manichiură înseamnă numărul de granule care există pe un cm2 și este întotdeauna înscrisă pe produs.

Pilele profesionale sunt cele care prezintă avantajele cele mai importante: rezistență la apă, durabilitate ridicată, flexibilitate bună și viteză ridicată.

Callipso.ro un magazin foarte complex cu produse profesionale pentru manichiuri moderne

Tot pentru a proteja foarte bine unghiile și pentru a obține manichiuri foarte frumoase și rezistente timp îndelungat, vă recomandăm să vă îndreptați atenția către produse profesionale distribuite și comercializate de către firme autorizate.

NailShop Callipso.ro este unul din cele mai complexe și complete magazine online de acest gen. De aici puteți cumpăra practic orice tip de produs pentru manichiură: geluri color, geluri pentru construcție, produse acrilice, aparatură ultramodernă, toate categoriile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip gel și semipermanente, oje semipermanente, foarte multe decoruri unghii și tatuaje de actualitate, set-uri avantajoase, kit-uri unghii,capete freza unghii, soluții EVERIN, etc.

Este vorba despre sute de produse care provin din categorii diferite și care au prețuri foarte bune. Oricare din aceste produse pot fi comandate atât de către companii cât și de către persoanele particulare care doresc să își realizeze singure manichiura și pedichiura acasă.

Comenzile se pot realiza și în cantități mai mari dacă dețineți sau administrați mai multe saloane de înfrumusețare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.