De ce depind PR-ul paginii web si viteza de incarcare de hosting provider?

1 minute, 48 seconds Read

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba un site pentru a fi agreat si indexat de google si de a fi apreciat si accesat de clienti si vizitatori, s-au schimbat foarte mult in timp. Totusi, viteza de incarcare a paginii, chiar daca nu a fost concret exprimata, este unul dintre cele mai importante aspecte dupa care google apreciaza valoarea unei pagini web si, totodata, citeriu definitoriu de accesare si de cumparare de pe un site comercial.

Motorul de cautare pe care il utilizeaza majoritatea specialistilor in hosting web si in design web, este google. Acesta a inceput sa ia in considerare ca si criteriu seo si de indexare in top 10 serp, viteza cu care se incarca pagina web sau un site, dupa care atribuie si Page Rank-ul, de la 1-10, 8-9-10 fiind pr-uri specifice site-urilor care nu mai au nevoie de prezentare: twitter, facebook etc. si care se ating cu greu. Cei care detin un site si, mai ales, un business online, ar trebui sa ia in considerare noul upgrade si sa o optimizeze. Se poate optimiza codul site-ului sau imaginile, ori printr-un pachet de hosting corect ales, gazduire pe un server cu resurse corect necesare, puternic si cu o conexiune la internet de incredere.

Un element care poate usura incarcarea site-ului de catre browser este sa se specifice in codul html dimensiunea imaginilor pentru ca acesta sa nu aloce timp suplimentar pentru acestea, pe langa cel necesar incarcarii site-ului. Este necesara evaluarea site-ului, evaluarea cuvintelor cheie, calitatea continutului si, bineinteles viteza de incarcare la accesarea adresei. In mod normal, un timp mai mare de 2 secunde este considerat de google, oficial, ca fiind nepotrivit pentru un site profesionist. Si vizitatorii unici sau clientii apreciaza calitatea produselor si a serviciilor oferite cu prima acesare a site-ului. Factorii care ar putea determina sau imbunatati viteza de afisare a site-ului sunt: incorporarea optiunii cache, optimizarea imaginilor, un hosting de calitate.

Vezi si:  Bazar cu reduceri online pentru studenti

Optimizarea continutului unui site la calitate si utilitate pentru clienti si vizitatori, viteza de incarcare, cuvinte cheie, optimizare seo sutn aspectele care il urca in pozitia serp in google si totodata duce la un trafic larg si portofoliu de clienti multumiti.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.