Constructiile modulare si containerele

author
1 minute, 16 seconds Read

Am putea spune ca flexibilitatea este cel mai mare avantaj al constructiilor modulare, fiind usor de construit, mutat, amenajat sau modificat, in functie de nevoi. Un container poate fi si locuinta sociala, spital de campanie, birou, vestiar sau camin. Odata cu o necesitate tot mai mare a societatii in care traim pentru constructii ieftine, practice si, eventual, usor de mutat, piata containerelor, shelere-lor si a constructiilor modulare s-a dezvoltat intens. Pe timp de criza, constructiile modulare sunt preferate, mai ales in cadrul unor mari santiere sau a unor constructii provizorii, ele fiind ideale, mai ales din punctul de vedere al costurilor. Ieftine, confortabile, practice, mutabile, aceste constructii pot satisface orice nevoie, chiar si intr-un spatiu restrans.

Valahus.ro este un site care se adreseaza celor ce cauta sa achizitioneze containere, constructii modulare sau sheltere. Ca orice alt lucru facut de oameni, containerele noastre au inceput de jos si, in timp, le-am perfectionat din punct de vedere al calitatii pana la cele mai inalte standarde germane. Pentru ca suntem ghidati de constiinta lucrului bine facut, garantam o calitate exceptionala a lucrarilor noastre.

Executam practic orice configuratie de containere birou sau de containere diverse, cu piese de colt ISO. Containerele pot fi stivuite pana la 3 nivele, si astfel se pot construi hoteluri, camine studentesti, spitale de campanie, cladiri de birouri sau locuinte sociale. De asemenea, montam accesorii si aparatura interioara si exterioara pentru containere si sheltere.

Pe scurt: containere sau sheltere, daca dumneavoastra vi le IMAGINATI, noi le CONSTRUIM, la cele mai inalte standarde de calitate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.