4 pasi pentru a-ti gasi locuinta perfecta in Bucuresti

2 minutes, 7 seconds Read
IF
IF

Chiar daca este un oras aglomerat, poluat si cu foarte multe probleme de organizare, Bucurestiul este, totusi, cel mai mare si mai ofertant oras din Romania. Este motivul pentru care zi de zi, sute de oameni aleg sa isi schimbe destinul mutandu-se aici. Pentru a te muta in Capitala, insa, ai nevoie de rabdare si de bani. Un apartament aici este mai scump decat in aproape orice alt loc din tara iar chiriile sunt si ele consistente.

Presupunand ca vrei sa iti cumperi un apartament in Bucuresti, iata care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

Fa-ti o lista cu avantajele pe care le doresti

Oferta de apartamente de vanzare Bucuresti este foarte mare, asadar, trebuie sa le triezi cat mai bine. Incearca sa iti faci o lista cu criteriile ce le doresti implinite:

  • Zona in care va fi apartamentul;
  • Institutiile, magazinele si locurile care sunt in proximitate;
  • Marimea apartamentului;
  • Anul in care este construit;
  • Dotarile pe care le are.

Intra pe site-urile de imobiliare si incepe cautarea

Daca stii ce vrei, tot ceea ce iti ramane de facut este sa intri pe site-urile de imobiliare si sa incepi cautarea. Site-urile mari iti ofera posibilitati multiple de filtrare, in asa fel incat sa poti gasi doar acele locuinte care se incadreaza in bugetul si in cerintele tale.

Vezi si:  Case cu living deschis

Salveaza 5-10 apartamente si incepe sa le vizitezi

Daca ai o lista cu apartamente, este timpul sa incepi sa le vizitezi. Atunci cand o faci, acorda o atentie sporita tuturor detaliilor! Este bine sa descoperi daca proprietarul este sincer cu ceea ce spune in anunt, este bine sa vorbesti cu vecinii si sa verifici toate instalatiile din apartament, cel putin vizual. Ulterior, dupa ce te hotarasti asupra unei locuinte, poti sa angajezi o firma specializata care sa faca verificari serioase.

Asigura-te ca ai toate informatiile necesare pentru a incheia tranzactia in siguranta

Nu toata lumea este corecta, motiv pentru care trebuie sa fii cat mai preventiv. Informeaza-te in legatura cu legislatia in vigoare pentru comertul de locuinte, asigura-te ca vanzatorul iti ofera toate actele de care ai nevoie si ca totul este in regula. Este bine sa nu inchei un contract pe loc, ci sa iti acorzi cateva zile pentru a discuta cu avocati, cu o firma de constructii care sa poata verifica detaliile de structura si cu toti cei cu care ai contact ulterior.

Achizitia unui apartament este un pas foarte important in viata, asadar, este bine sa o faci cu pasi mici si siguri.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.