transport constanta otopeni

Care este cea mai buna varianta de transport Constanta- Otopeni

1 minute, 55 seconds Read

Chiar daca, de regula, majoritatea romanilor vor sa ajunga in Constanta, constantenii pot sa isi doreasca sa plece, fie in vacanta in Romania, fie in alta tara. Atunci cand vor sa plece in alta tara, optiunile sunt destul de variate. Pot pleca cu masina, cu trenul, autocarul sau avionul. Evident, avionul este cel mai confortabil, insa aeroportul din Constanta nu este chiar atat de mare, asadar, nu exista zboruri pentru toate colturile lumii.

transport constanta otopeni

Daca esti din Constanta si vrei sa ajungi intr-un loc indepartat, cea mai facila cale de a face asta este sa pleci de pe aeroportul international Otopeni. In aceste conditii, trebuie sa gasesti o solutie cat mai buna de transport Constanta Otopeni .

Care sunt cele mai bune variante de transport?

  • Masina proprie. Poti opta pentru masina proprie, mai ales in conditiile in care ai la dispozitie autostrada si poti ajunge foarte repede in Bucuresti si ulterior in Otopeni. Din pacate, daca alegi masina proprie s-ar ptutea sa descoperi ca nu ai unde sa o parchezi. Daca ai unde sa o parchezi, locul de parcare poate sa fie destul de costisitor si s-ar putea sa nu merite investitia. In plus, atunci cand pleci cu masina proprie ai si griji in plus. Este adevarat, ofera beneficiul de a avea spatiu suficient pentru bagaje si o flexibilitate maxima, insa trebuie sa analizezi cu atentie aceasta optiune.

  • Trenul. Este o solutie foarte buna, insa de multe ori nu este una dintre cele mai rapide. Trenul poate sa intarzie si poate sa nu ofere intreg confortul de care ai nevoie. Marele avantaj al sau este faptul ca nu este costisitor si ca ai siguranta ca ajungi intreg la aeroport. Daca se intampla sa intarzie insa, poti sa pierzi avionul, lucru deloc placut.

  • Solutii de transport in comun. Sunt din ce in ce mai multe companii constantene care ofera solutii de transport Constanta Otopeni. Poti opta pentru autobuze, microbuze sau variante personalizate, de lux, care sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie. Este una dintre cele mai bune variante, deoarece in felul acesta platesti putin, te bucuri de confort si ai garantia ca ajungi in cel mai scurt timp la aeroport. Unele dintre companii iti ofera chiar transport din fata casei pana la aeroport, iar costurile nu depasesc, de cele mai multe ori, 100 de lei.

Vezi si:  Totul despre curatarea periodica a hotelor de bucatarie

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.