Aspectul general al unui site web

1 minute, 38 seconds Read

Orice individ care vrea sa-si construiasca un site trebuie sa fie capabil sa faca diferente intre ceea ce este bine si ceea ce este rau. Sa construiesti un site este o joaca de copii, oricine o poate face, iar daca cineva iti spune ca este greu atunci probabil ca respectiva persoana se refera la un site construit bine, care isi respecta vizitatorii si care exprima o munca documentata si facuta cu simt de raspundere.

Pentru inceput este foarte important ca textul sa fie usor de citit, deoarece oricine iti viziteaza site-ul va dori sa culeaga informatii utile de acolo si nu sa-si petreaca timpul descifrand font-uri ciudate sau luptandu-se din greu cu o serie de contraste prea puternice intre rosu si verde, albastru si si roz sau alte astfel de exemple. O firma de web design te poate ajuta in acest sens

Imaginile pe care le postezi in interiorul website-ului tau trebuie sa fie clare si egale in dimensiuni, deoarece daca una este mai mare, iar alta mai mica va creea un aspect dezordonat, de nepasare, iar singurul care va avea de suferit vei fi tu, ca webmaster. De fapt, trebuie sa reusesti sa te remarci dintre toti competitorii tai ca fiind cea mai serioasa persoana sau firma ori cea mai potrivita pentru o colaborare, iar pagina ta web este o carte de vizita. Clientii tai isi extrag informatiile de care au nevoie de pe site, deci ai grja ca acesta sa fie impecabil din punct de vedere al webdesign.

Daca vinzi ceva este o idee geniala sa introduci in site-ul tau metode de plata online precum PayPal, Moneybookers sau chiar plata cu cardul, deoarece asa iti poti creste considerabil vanzarile. Momentan, traim intr-o lume a vitezei in care fiecare dintre noi doreste sa faca ceea ce are de facut cat mai repede pentru a trece la alte lucruri, asadar daca un client vrea sa cumpere instant, ofera-i posibilitatea.

Vezi si:  De ce sa folosesti o tema profesionala platita pentru realizarea unui web site?

Pentru un design al site-ului profesionist, apeleaza la Nidweb

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.