Curatenia de toamna

1 minute, 46 seconds Read

Odata cu venirea acestui frumos anotimp, tot mai multi oameni sunt nevoiti sa faca o curatenie generala pentru gospodariile lor. De cele mai multe ori acest procedeu se realizeaza de catre ei personal, dar in ultima vreme tot mai multe firme isi ofera serviciile de curatenie. Concurenta este destul de ridicata, dar si cererea este in continua crestere.

Cleanzone – Curatenie Bucuresti, a fost infintata in anul 2004 si de atunci ofera o gama larga de servicii: curatenie dupa constructor, spatii comerciale, industriala, birouri, precum si pentru persoanele fizice.

Pretul la nivelului capitalei, oferit de toate celelalte firme, este unul accesibil, pleaca undeva de la 200 de lei pentru o garsioneria, iar clientul in cateva ore va avea casa curata si sclipitoare. Mai nou, in ultima vreme, tot mai multe firme se specializeaza si in deratizare si dezinfectie, aceste servicii patrunzand tot mai mult in tara noastra. Toamna este momentul cel mai indicat pentru aceste servicii, programul fiind unul flexibil, tinandu-se cont de proprietar. Acesta nu trebuie sa fie acasa, insa poate reveni dupa 2-3 ore de la incheierea procedurii.

Daca nu se doreste sa se apeleze la firmele specializate in curatenie, atunci e bine sa se tina cont de anumite sfaturi. Produsele trebuie sa fie achizitionate in concordanta cu necesitatile fiecarei locuinte, cu amploarea curateniei, a materialelor care urmeaza a fi curatate.

Nu este necesara nicio pregatire, se incepe cu stergerea prafului, in prealabil dupa ce au fost scoase covoarele, scaunele si toate obiectele de mobilier care pot fi usor mutate. Praful se sterge cu o laveta moale, de preferabil din bumbac, iar apoi se aspira incaperea/ incaperile.

Un aspect important dupa aspirare, il reprezinta stergerea suprafetei cu mopul, care sa cuprinda si dezinfectant( se gasesc numeroase marci in magazine).

Se trece mai apoi la stergerea geamurilor, cu o solutie speciala, acesta fiind de fapt ultimul element care trebuie curatat intr-0 incapere.  Exista si un dezavantaj, atunci cand nu se apeleaza la firmele specializate, procesul putand lua mult mai mult timp, calitatea materialelor ar putea fi mai redusa(firmele de obicei folosesc doar marci consacrate), dar si unele avantaje, cu privire la costul operatiunii.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.