Modalitati de a amenaja un colt de birou intr-o camera de adolescent

author
1 minute, 31 seconds Read

Intr-o camera de adolescent biroul este o piesa esentiala, mai ales in perioada aceasta, cand scoala este online. Acesta trebuie sa fie functional, degajat si usor accesibil, adaptandu-se totodata spatiului care ii este rezervat. Descopera in cele ce urmeaza cum sa amenajezi un colt de birou destinat adolescentului tau.

Un birou mare de-a lungul peretelui
Ai o camera mai lunga? Profita de acest lucru pentru a amenaja un birou de-a lungul peretelui. Astfel, vei accentua impresia de lungime si vei rentabiliza spatiul. Pentru a-l face si mai functional, opteaza pentru un scaun de birou cu roti care ii va permite adolescentului sa se deplaseze cu usurinta de-a lungul biroului.

Un birou in fata geamului
Pentru acest tip de amenajare ai nevoie de o suprafata frumoasa si de o incapere luminoasa. Sub birou poti aseza un covor. In plus, daca camera este pentru o adolescenta, poti opta pentru culoarea alba pentru intreaga amenajare si pentru perne cu blana pentru scaun.

Un birou ca separator de spatiu
Pentru ca o camera de adolescent sa fie cat mai organizata cu putinta, trebuie sa delimitezi spatiul: coltul de birou, spatiul de dormit, zona rezervata hobby-urilor. Cea mai buna solutie? Sa te folosesti de mobile pentru a separa camera, care are mai multe piese de mobilier, inclusiv o biblioteca. Ne place in egala masura ideea unui birou dragut care vine cu putin dinamism in incapere datorita dispunerii sale.

Un perete colorat pentru a defini coltul de birou
Camera adolscentului tau nu iti permite prea multa libertate de amenajare? Atunci cel mai bine este sa te joci putin cu culorile. Revopseste un perete sau toti peretii din camera, schimba covorul din camera, opteaza pentru unul mai colorat si lipeste masking tape pe perete in forma patrata. Va trebui sa creezi un efect vizual pentru a crea iluzia unui colt de birou.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.