articol4

Idei de mobilă pentru cupluri la început de drum

2 minutes, 13 seconds Read

articol4Pe cât de mare este bucuria unui cuplu tânăr de a se muta în propria locuință, pe atât de mari sunt grijile cu privire la mobilier. Din cauza faptului că internetul este plin de alternative, idei de design sau reclame sponsorizate cu diferite piese, devine din ce în ce mai greu să te decizi care elemente sunt potrivite și utile vieții în doi.

Natürlich v-a pregătit o listă cu principalele piese de mobilier care sunt necesare să le dețineți, ca mai apoi să puteți construi fiecare cameră.

  • Pat matrimonial

S-ar putea spune extrem de multe despre acest obiect încât dormitorul ar avea în centrul său doar cel mai comod pat. După o zi lungă de muncă, principalul gând este acela de a te întinde pe un nor pufos și de a rămâne acolo până în zori. Patul matrimonial reprezintă soluția ideală pentru a obține confortul de la final de zi.

  • Măsuță de cafea

Un obiect atât de banal, dar atât de indispensabil în socializarea cu persoanele apropiate este măsuța de cafea. Masa de cafea Norvina oferă personalizare și stil încăperii, iar spațiul de depozitare reprezintă un loc în plus pentru obiectele care trebuie să fie la îndemână (cărți, seturi de ceai ș.a.m.d.).

  • Comodă

Întrebuințările comodei sunt diverse: de la suport pentru televizor, la măsuță de machiaj, noptieră sau loc de expus amintirile/lucrurile dragi. De exemplu, Dulăpiorul Vintage 1U 3 polite oferă spațiul ideal pentru depozitarea anumitor obiecte de decor, dar și a materialelor utilizate în mod frecvent (haine, accesorii). Perspectiva vintage oferită de material (lemn) se potrivește unei încăperi care combină mobila tinerească cu elementele clasice.

  • Fotolii și tabureți

Pentru adunările cu prietenii, fotoliile elegante sau tabureții potriviți pentru jocurile de societate vor reprezenta locurile în care se va petrece cea mai mare parte a timpului. În funcție de stilul încăperii, se poate opta pentru un set de două fotolii moderne și o măsuță de sticlă sau tabureți și o comodă de lemn.

  • Bibliotecă

În ciuda preconcepțiilor, biblioteca nu face referire doar la locul în care sunt depozitate cărțile, în funcție de pasiunile cuplului, se pot realiza spații cu jocuri pentru calculator, filme, obiecte de decor sau fotografii. O bibliotecă ideală pentru camera de zi este reprezentată de Raftul Vintage alb 700 care reflectă tinerețe și creativitate.

Citește și alte materiale din secțiunea Blog-Sfaturi practice, pentru a te inspira în viitoarele achiziții.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.